Η Ηλιάνα τα βάζει με τον Γιώργο Καράβα: "Δεν μπορείς να απαιτείς..."

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ηλιάνα τα βάζει με τον Γιώργο Καράβα:

Τα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 3 σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την ομάδα της, με την παρουσιάστρια ωστόσο να τα βάζει με τον Γιώργο Καράβα.

Αφορμή στάθηκε η διαφωνία που είχε ο coach με μερικούς από τους διαγωνιζόμενους που είχε ως αποτέλεσμα να γίνει χαμός στην αποχώρηση αλλά και μπροστά από τους κριτές.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συγκεκριμένα, έριξε ευθύνες στον Γιώργο Καράβα, καθώς, όπως είπε, έχει δώσει δικαιώματα.

«Όταν έχεις δώσει το θάρρος από μόνος σου στα παιδιά και τους βάζεις μια δοκιμασία και λες θα αποφασίσω εγώ αντικειμενικά… Που το δέχομαι ότι αποφάσισε αντικειμενικά. Και είναι το ταίρι σου δίπλα σου με τα τάμπλετ, είσαστε φίλοι και μετά την άλλη μέρα του λες “εγώ είμαι coach και δεν πρέπει να μιλάτε έτσι”. Δε μπορείς να απαιτείς από τους άλλους όταν τους έχεις αφήσει να μπουν στον χώρο σου και μιλάτε λες και είσαστε φίλοι και πίνετε καφέ, να απαιτείς ξαφνικά τον σεβασμό τους και να μη μιλάνε.

Τον σεβασμό τον κερδίζεις. Εκείνη την ώρα φάνηκε σα να τα λέει με τους φίλους του. Το μοντέλο δεν έχει γνώμη στον φωτογράφο. Και η Έλενα έδινε συμβουλές και η Ζενεβιέβ δίνει συμβουλές. Αλλά δεν είδαμε ποτέ να πιάνουν και να λένε “όχι ρε φίλε γιατί διαλέγεις αυτό και δε μου αρέσει εμένα αυτό”. Δεν είναι σωστό να έχεις δώσει αυτό το δικαίωμα. Πρέπει να έχεις ξεχωρίσει τα όρια. Προφανώς για να είναι εκεί ξέρει. Εγώ χάρηκα με τον Γιώργο Καράβα που κατάλαβε το λάθος που έκανε και πήγε μέχρι το πλατό» είπε, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

GNTM 3: Άγρια επίθεση των παικτών στον Γιώργο Καράβα - «Δεν κρίνει αντικειμενικά»

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 ξεκίνησε με την επίσκεψη του Γιώργου Καράβα και της Ζενεβιέβ και με μια δοκιμασία που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αλλά και μια μεγάλη επίθεση προς το πρόσωπο του Καράβα.

Η δοκιμασία προυπέθετε να καταφέρουν οι παίκτες μέσα σε 2 λεπτά να φορέσουν στενά λάτεξ ρούχα και να προλάβουν να βγάλουν μια επιτυχημένη πόζα στο φακό ενός τάμπλετ.

Μόλις τελείωσε η δοκιμασία, ο coach Γιώργος Καράβας δυσκολεύτηκε να αποφασίσει ποιος απέδωσε καλύτερα με την τελική τριάδα στο μυαλό του να είναι ο Έντουαρντ, ο Ανδρέας και ο Αιμιλιάνο, με τον τελευταίο τελικά να βγαίνει νικητής.

Η απόφαση αυτή εξόργισε τους άλλους δύο παίκτες με αποτέλεσμα να επιτίθονται στον Καράβα και τον κατηγορούν ότι δεν κρίνει αντικειμενικά. Δείτε εδώ, παρεμπιπτόντως, ποια είναι η νέα δουλειά του Γιώργου Καράβα.