GNTM 3: Ο Καράβας αποκαλύπτει για την χθεσινή ανατροπή - «Εγώ την συνείδηση μου την έχω καθαρή»

Ο λόγος που δεν αποχώρησε κανείς από το σπίτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Ο Καράβας αποκαλύπτει για την χθεσινή ανατροπή - «Εγώ την συνείδηση μου την έχω καθαρή»

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 έγινε η απόλυτη ανατροπή αφού τελικά δεν αποχώρησε κανείς από το παιχνίδι. Σε αυτό έβαλε το χεράκι του ο coach του σπιτιού, Γιώργος Καράβας, ο οποίος αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της δοκιμασίας αλλά και τον πραγματικό λόγο που δεν έφυγε κάποιος παίκτης.

Το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε καλεσμένος στην Φωλιά των Κου Κου και αναφέρθηκε λεπτομερώς στο χθεσινό επεισόδιο και στην εν μέρη επίθεση που δέχθηκε από τους παίκτες.

Ειδικότερα, το μοντέλο και coach του σπιτιού δήλωσε:

«Θέλω να πω κάτι. Με το που τελείωσε η δοκιμασία στην παραλία, στην Κερατέα που ήμασταν, έπιασα την παραγωγή και τους είπα ότι θέλω αν γίνεται να μην αποχωρήσει κανείς. Δηλαδή δεν είναι ότι έσκασα εγώ ξαφνικά σε ένα στούντιο, μακιγιαρισμένος και φτιαγμένος, για να τους πω ότι δε φεύγει κανείς. Το είχα ζητήσει από την παραγωγή και περίμενα μια απάντηση. Όπως και έγινε. Ο μεγαλύτερος κριτής είναι ο χρόνος. Ελπίζω και εύχομαι να μπορούν να καταλάβουν και να διαχωρίζουν κάποιες καταστάσεις. Ζούνε σε έναν μικρόκοσμο και ίσως έχουν μεγαλοποιήσει στο μυαλό τους κάποια πράγματα τα παιδιά.

Ήταν μια δοκιμασία στην οποία τα παιδιά δεν έχουν την εμπειρία να επιλέξουν και να στήσουν. Ίσως να συζητιέται κάποιες φορές ποιος είναι ο ρόλος του coach. To να στήσεις ένα άτομο είναι το μόνο εύκολο. Το θέμα δεν είναι αυτό. Είναι ένας διαγωνισμός το GNTM. Και σαν διαγωνισμός θα πρέπει να δούμε λίγο την αντίληψη των παιδιών. Όπου στην συγκεκριμένη περίπτωση αποδείχτηκε πως δεν την έχουν ολοκληρώσει. Άρα δεν ήθελα να τους στοιχήσει αυτό για τη μετέπειτά τους πορεία στο παιχνίδι. Ο μεγαλύτερος και τελικός κριτής όλων δεν είναι ο κόσμος. Είναι η συνείδησή μας. Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή. Τα μηνύματα που μου έχουν στείλει τα παιδιά, γιατί τα γυρίσματα έχουν τελειώσει, δείχνουν πως έχουν καταλάβει τι ήθελα να πω και ότι έλαβαν το μήνυμα»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

Η Ηλιάνα τα βάζει με τον Γιώργο Καράβα: "Δεν μπορείς να απαιτείς..."

Τα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 3 σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την ομάδα της, με την παρουσιάστρια ωστόσο να τα βάζει με τον Γιώργο Καράβα.

Αφορμή στάθηκε η διαφωνία που είχε ο coach με μερικούς από τους διαγωνιζόμενους που είχε ως αποτέλεσμα να γίνει χαμός στην αποχώρηση αλλά και μπροστά από τους κριτές.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συγκεκριμένα, έριξε ευθύνες στον Γιώργο Καράβα, καθώς, όπως είπε, έχει δώσει δικαιώματα.

«Όταν έχεις δώσει το θάρρος από μόνος σου στα παιδιά και τους βάζεις μια δοκιμασία και λες θα αποφασίσω εγώ αντικειμενικά… Που το δέχομαι ότι αποφάσισε αντικειμενικά. Και είναι το ταίρι σου δίπλα σου με τα τάμπλετ, είσαστε φίλοι και μετά την άλλη μέρα του λες “εγώ είμαι coach και δεν πρέπει να μιλάτε έτσι”. Δε μπορείς να απαιτείς από τους άλλους όταν τους έχεις αφήσει να μπουν στον χώρο σου και μιλάτε λες και είσαστε φίλοι και πίνετε καφέ, να απαιτείς ξαφνικά τον σεβασμό τους και να μη μιλάνε.

Τον σεβασμό τον κερδίζεις. Εκείνη την ώρα φάνηκε σα να τα λέει με τους φίλους του. Το μοντέλο δεν έχει γνώμη στον φωτογράφο. Και η Έλενα έδινε συμβουλές και η Ζενεβιέβ δίνει συμβουλές. Αλλά δεν είδαμε ποτέ να πιάνουν και να λένε “όχι ρε φίλε γιατί διαλέγεις αυτό και δε μου αρέσει εμένα αυτό”. Δεν είναι σωστό να έχεις δώσει αυτό το δικαίωμα. Πρέπει να έχεις ξεχωρίσει τα όρια. Προφανώς για να είναι εκεί ξέρει. Εγώ χάρηκα με τον Γιώργο Καράβα που κατάλαβε το λάθος που έκανε και πήγε μέχρι το πλατό» είπε, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.