Έτσι ήταν μικρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Δεν θα τον αναγνωρίσετε στη φωτογραφία

Μια γλύκα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έτσι ήταν μικρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Δεν θα τον αναγνωρίσετε στη φωτογραφία

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να είναι μόλις 21 χρονών αλλά η παγκόσμια πορεία και επιτυχία του έχει καθηλώσει τους πάντες. Με μια throwback φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος, «λιώσαμε» με το πόσο ξανθός αλλά και γλυκός ήταν μικρός.

Ο Στέφανος φαίνεται να έχει μια άριστη σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος τον ακολουθεί παντού και σε κάθε αγώνα τόσο ως πατέρας αλλά και ως προπονητής. Μάλιστα, ο νεαρός αθλητής δήλωσε πως μετάνιωσε για την επίθεση που έκανε στον πατέρα του.

Έτσι, με αφορμή τα γενέθλια του, ο Στέφανος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια οικογενειακή παλιά φωτογραφία.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Χρόνια πολλά μπαμπά. Μην φας πολύ τούρτα, μείνε σε φόρμα. Σ΄αγαπώ πολύ».

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Έτσι ήταν μικρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τους "σκάλωσε" όλους με την φωτογραφία που ανέβασε

Τους "σκάλωσε" όλους κανονικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε και κάνει τον γύρο των media. Μας τρολάρει ή όντως συνέβη αυτό που είδαμε στην εικόνα;

Έχουμε και λέμε! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας από τους κορυφαίους τενίστες, που έχει δώσει τεράστια χαρά στην Ελλάδα με τις επιτυχίες που έχει κάνει στο άθλημα. Έτσι δεν είναι απίστευτο που πολλοί ή μάλλον πολλές θα ήθελαν να έχουν το κινητό του τηλέφωνο.

Ο τενίστας λοιπόν, που είναι γενικά και λάτρης των social media κάνοντας συχνά πυκνά αναρτήσεις, έκανε και τώρα μια που μπέρδεψε πολύ κόσμο. Ειδικότερα ανέβασε μια φωτογραφία του στην οποία τον βλέπουμε να κρατά μια πινακίδα η οποία έχει επάνω ένα νούμερο τηλεφώνου. Για την ακρίβεια πρόκειται για αυστραλιακό νούμερο.

Να σας πούμε ότι και η γυναίκα του Tom Hanks είχε δώσει το κινητό της μέσω Instagram για να επικοινωνήσει μαζί της όποιος θέλει, καθώς η ίδια είναι αρκετό καιρό σε καραντίνα.

Να πούμε βέβαια ότι μάλλον ο τενίστας δεν έδωσε το νούμερό του στα αλήθεια, με τον ίδιο να κάνει συχνά και αναρτήσεις για θέματα στα οποία είναι είναι ευαισθητοποιημένος. Ότι και να έγινε πάντως μας τρόλαρε κανονικά.