Η Ζέτα Δούκα γιορτάζει τα γενέθλια της με μια εντυπωσιακή τούρτα και αποκαλύπτει την ηλικία της

Εσύ ήξερες πόσο χρονών είναι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ζέτα Δούκα γιορτάζει τα γενέθλια της με μια εντυπωσιακή τούρτα και αποκαλύπτει την ηλικία της

Η Ζέτα Δούκα γιόρτασε χθες τα γενέθλια της παρέα με την κορούλα και τον αγαπημένο της σύζυγο. Με μια εντυπωσιακή και φαντασμαγορική τούρτα, η ηθοποιός μας αποκαλύπτει την ηλικία της.

Η Ζέτα πολύ συχνά δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram οικογενειακές και τρυφερές φωτογραφίες με πρωταγωνιστές πάντα την κούκλα κόρη της αλλά και τον σύζυγο της Μιχάλη Χατζηαντωνά. Παρεμπιπτόντως, η ηθοποιός έκανε μια τρομερή αλλαγή στα μαλλιά της.

Με αφορμή τα γενέθλια της, η γνωστή ηθοποιός έκανε δύο αναρτήσεις. Στην πρώτη έγραψε:

"Το 4 και το 7 ( μαζί με το 10 αλλά δεν είναι της παρούσης...), ήταν ανέκαθεν οι αγαπημένοι μου αριθμοί. Τώρα που το ένα βρίσκει το άλλο Και παρέα συναντούν την...ηλικία μου, την αριθμητική μου τουλάχιστον, δεν μπορώ παρά να είμαι πανευτυχής! Έστω κι αν οι συνθήκες δεν ευνόησαν να γιορτάσω τα γενέθλια μου με τους ανθρώπους που αγαπώ πλάι μου, οι ευχές και η σκέψη τους ήταν μαζί μου! Είμαι ευτυχισμένη γιατί όλα αυτά που χρειάζομαι , τα απλά και ουσιαστικά, τα έχω! Είμαι ευγνώμων που μεγαλώνω όμορφα και η ευχή μου είναι να συνεχίσω έτσι και καλύτερα!!! Ευχαριστώ @thecakersgr για την υπέροχη τούρτα! Μου σώσατε τα γενέθλια!!!#birthday #47 #happy #blessed #grateful #surrundedbylove #family #friends #lockdown #birthdaythroughcovid19".

Λίγο αργότερα δημοσίευσε και μια φωτογραφία με τη μικρή Θάλεια.

"Είμαι πλήρης! Ξεχειλίζω από αγάπη από παντού, οικογένεια-φίλους-συνεργάτες- ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν προσωπικά αλλά μου στέλνουν την καλή τους ενέργεια! Η ζωή δεν παύει να με εκπλήσσει γι' αυτούς που έρχονται ή φεύγουν και χαίρομαι που είναι σοφότερη από εμένα... #birthday #47 #happy #blessed #grateful #surrundedbylove #lifequotes #lifeknowsbetter".

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τα γενέθλια της Ζέτα Δούκα

η ζέτα δούκα με τη κόρη της στα γενέθλια της

H τούρτα της ζέτα δούκα για τα γενέθλια της

Η Ζέτα Δούκα γιορτάζει τα γενέθλια της

Ζέτα Δούκα: Συγκλονίζει η αποκάλυψη της - "Δεν θα είχα μήτρα τώρα..."

Με την Ζέτα Δούκα έκλεισε το Πρωινό την τηλεοπτική εβδομάδα και η Φαίη Σκορδά είχε πολλά να την ρωτήσει. Μεταξύ αυτών και για το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε την περίοδο της καραντίνας.

Η Ζέτα Δούκα έκανε κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις…

«Στην καραντίνα είχα κάποιες ορμονικές διαταραχές. Πήγα στον γιατρό για να μου γράψει κάποιες ορμονικές εξετάσεις και μου λέει έλα να σου ρίξω και μια ματιά μιας και ήρθες. Κάνω μια φορά τον χρόνο υπέρηχο και τεστ Παπανικολάου, τον Νοέμβριο. Μέσα σε 6 μήνες είδα κύστες που είχαν γίνει τεράστιες.

Αν πήγαινα Νοέμβριο δεν θα είχα τη μήτρα μου τώρα. Θα μου τα είχε βγάλει όλα γιατί δεν θα μπορούσε να μου αφαιρέσει μόνο τις κύστες», εκμυστηρεύτηκε η Ζέτα Δούκα.