My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Ποια είναι η κοπέλα που κέρδισε τον έξτρα βαθμό;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Άλλο ένα επεισόδιο του My Style Rocks έφτασε στο τέλος και απολαύσαμε αρκετές καλόγουστες και στυλιστικές επιλογές και εμφανίσεις των παικτών.

Οι δύο παίκτες που κατάφεραν να μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα και να αποσπάσουν τις πιο θετικές κριτικές τόσο από τους παίκτες όσο και από τους κριτές για σήμερα ήταν η Άρτεμις Καραβουσιάνου και η Τζένη Γεωργιάδου, αφού συγκέντρωσαν και οι δύο από 15,8 βαθμούς.

Τελικά νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Τζένη η οποία κέρδισε τον έξτρα βαθμό για το Gala της Κυριακής.

Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε δυστυχώς η Κωνσταντίνα αφού συγκέντρωσε μόνο 8,8 βαθμούς. Παράλληλα, δείτε την νέα αλλαγή που θα φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Από το Survivor στο... My style rocks - Το πρόσωπο που έχει φέρει εντάσεις

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε παίκτης του My style rocks, ο οποίος αποκάλυψε πως αρχικά ήταν να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Ωστόσο, το ακύρωσε για χάρη της Έλενας Χριστοπούλου.

Αυτός είναι ο παίκτης του My style rocks που ακύρωσε το Survivor

Ο λόγος για τον Σπύρο Νικολαϊδη, ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει φέρει αρκετές εντάσεις από τους 3 κριτές και κυρίως από τον Στέλιο Κουδουνάρη που και χθες έγινε έξαλλος.

«Αφού βγήκα Mister Hellas, μετά σκεφτόμουν το επόμενο βήμα. Σκεφτόμουν να πάω στο Survivor, αλλά καθυστέρησαν λόγω κορονοϊού και πήγα στο My Style Rocks. Έχω αδυναμία στην Έλενα Χριστοπούλου. Δεν μου έχει κάνει πρόταση να είμαι μαζί της, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ.

Τα κορίτσια του My Style Rocks φοβούνται τον Μηνά. Δεν γνωρίζω ότι θα κάνει γκεστ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι νούμερο 1 σε αυτό το χώρο. Θα μιλήσει η Ραμόνα για την Χριστοπούλου; Πάμε καλά;», είπε ο Σπύρος Νικολαϊδης.