My Style Rocks: Έξαλλος ο Κουδουνάρης με τις αντιγραφές - «Ας μείνει όποιος κλέβει καλύτερα!»

Φανερός ο εκνευρισμός του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Έξαλλος ο Κουδουνάρης με τις αντιγραφές - «Ας μείνει όποιος κλέβει καλύτερα!»

Χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks όταν η Κατερίνα Στικούδη έβγαλε στη φόρα φωτογραφίες με κάποια σύνολα των παικτών που έχουν αντιγράψει από αλλού. Φυσικά, ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν και δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό του.

Η παρουσιάστρια όσο έδειχνε στους παίκτες τις φωτογραφίες με τις αντιγραφές είπε χαρακτηριστικά: «Είναι σχεδόν πανομοιότυπες. Εμπνεύστε από διάφορα πράγματα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι δίκαιο για το παιχνίδι μας».

Ο Μηνάς, που ήταν ένας από τους παίκτες που όπως φάνηκε είχε αντιγράψει ένα μακιγιάζ, ανέφερε: «Επειδή φτάνουμε σιγά σιγά στον τελικό ο κόσμος είναι λίγο πιο αυστηρός μαζί σας.

Αμέσως μετά, ο Στέλιος Κουδουνάρης πήρε τον λόγο και έβαλε τους παίκτες στην θέση τους, όπως και σε ένα προηγούμενο επεισόδιο, λέγοντας:

«Όποιος νομίζει ότι μπορεί να κερδίσει έναν διαγωνισμό με τα ψέματα και να ναι καλά με τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του με γεια του με χαρά του. Ας φύγει όποιος πρέπει να φύγει και ας μείνει όποιος κλέβει καλύτερα».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

My style rocks: Ο Κουδουνάρης έκανε παίκτρια να βάλει τα κλάματα - «Δεν ξέρω πώς θα ακουστεί αλλά...»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, αρκετά πιο ψύχραιμος αυτή τη φορά, έκανε παίκτρια του My style rocks να ξεσπάσει σε κλάματα. Τι συνέβη ανάμεσα τους;

Η Κάτια Φουρτούνη, εμφανίστηκε στο πλατό, επιλέγοντας ένα σακάκι με βάτες με τον κριτή να την βαθμολογεί με μονάδα, ενώ ξέσπασε για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει τα σακάκια.

«Κάνω πολύ μεγάλες προσπάθειες για να είμαι εδώ και σακάκι, ξε-σακάκι, θα βάλω κι άλλα πράγματα, προφανώς. Καμιά φορά δεν το αντιλαμβάνομαι, αυτό είναι το πρόβλημα. Βλέπω απλά την εικόνα μου και δεν σκέφομαι… "Α, έβαλα έξι σακάκια και την προηγούμενη εβδομάδα, ή έβαλα τέσσερα"», δήλωσε η Κάτια.

Και ο Στέλιος Κουδουνάρης της απάντησε: «Είναι όντως αστείο. Εσύ καλά κάνεις και δεν παίρνεις σοβαρά, αλλά φοράς κάθε μέρα δυο σακάκια, κάθε μέρα. Δεν ξέρω πώς θα ακουστεί αυτό που θα σου πω, αλλά αυτό το υγρό στα μάτια σου, σου πάει. Όχι, να μην κλαις, αλλά σου πάει». Ενώ, είχαμε μια νέα αποχώρηση από το παιχνίδι.