The 2Night Show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αυτούς θα δούμε σήμερα το βράδυ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2Night Show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show θα κάτσουν τις καλεσμένοι «φωτιά» που σίγουρα έχουν μας πουν πολλά.

Αρχικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχθεί την Μαρία Πετεβή από τις «Άγριες Μέλισσες». Η ηθοποιός θα μιλήσει για τον ρόλο της «Πηνελόπης» καθώς και για την επιτυχία της σειράς. Βέβαια, μια έκπληξη την περιμένει καθώς ο παρουσιαστής θα τηλεφωνήσει στον πρώην τηλεοπτικό σύζυγο της.

Η Θεοδώρα Ρασέλ είναι αυτή που επίσης θα κάτσει στον καναπέ του Γρηγόρη και θα αναφερθεί στην συμμετοχή της στο GNTM 3 και στο πως αντιδράσει στις αρνητικές κριτικές. Ένα τσιφτετέλι της Ρασέλ θα κλείσει την μεταξύ τους συζήτηση.

Ο τελευταίος καλεσμένος είναι ο Αντώνης Καλομοιράκης που πρωταγωνιστεί στο Καφέ της Χαράς. Θα αποκαλύψει πως είναι η συνεργασία του με τον Χάρη Ρώμα και πως το παρουσιαστικό του τον έχει ευνοήσει στους ρόλους.

Μείνετε συντονισμένοι απόψε το βράδυ! Δείτε εδώ την έκτακτη τοποθέτηση του ΑΝΤ1 για το The 2night Show!

Συναγερμός στον ΑΝΤ1 με κρούσμα κορωνοϊού - Σταμάτησε το The 2night show

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει εδώ και μερικές ώρες στον ΑΝΤ1 καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα εντοπίστηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού στα Στούντιο Κάπα. Για το λόγο αυτό, σταμάτησαν ξαφνικά τα γυρίσματα του The 2night Show.

Όπως σε όλα τα κανάλια, έτσι και στον ΑΝΤ1 γίνονται κάθε εβδομάδα τεστ κορωνοϊού προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κάποιος εργαζόμενος έχει νοσήσει.

Έτσι, σήμερα εντοπίστηκε ένα κρούσμα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να υπάρχει και δεύτερο κρούσμα. Οι άνθρωποι του σταθμού αποφάσισαν να διακόψουν τα γυρίσματα του The 2night Show. Θετική στον κορωνοϊό βέβαια βρέθηκε και η Αμαρυλλίς. Δείτε εδώ όλα όσα είπε για την ασθένειά της.

Σφήκες: Τα κορίτσια του «The 2night show» αποκαλύπτονται!

Πετάνε σαν πεταλούδες, τσιμπάνε σαν... «Σφήκες». Σε μία διαφορετική συνέντευξη, τα κορίτσια του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Χρύσα Κατσαρίνη, η Super Kiki και η Φελίσια Λαπάτη, μιλούν για την πρώτη γνωριμία με τον οικοδεσπότη τους και για τους καλεσμένους που δεν θα ήθελαν να βρουν απέναντί τους.

Τι έπαθε ο Γρηγόρης και θέλει 3 γυναίκες στο πλευρό του φέτος;

  • Κική: Εμείς για τα λεφτά πήγαμε (γέλια).
  • Χρύσα: Νομίζω ότι ήθελε μία αλλαγή γενικά και θεώρησε ότι ήταν τολμηρή κίνηση να βάλει τρεις γυναίκες να κάνει κωμωδία, κάτι που δεν συνηθίζεται στην ελληνική τηλεόραση. Είμαστε πολύ χαρούμενες για την επιλογή.
  • Φελίσια: Ήταν τρεις άντρες πέρσι, τρεις γυναίκες φέτος, ήταν το αμέσως επόμενο βήμα στην αντικατάσταση.
  • Είστε «Σφήκες», ποιον τσιμπήσατε τελευταία φορά;
  • Όλες μαζί: Τον Στηβ Μιλάτο.
  • Κική: Τσίμπησα και έναν γκόμενο χθες (γέλια)

Σφήκες περιοδικό YOU

Σε ποιον καλεσμένο θα φεύγατε;

  • Κική: Σε κάτι πολύ βαρετό. Στον πρώην μου!
  • Φελίσια: Στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
  • Χρύσα: Στον κ. Αλέξανδρο Λυκουρέζο, γιατί κατά λάθος τον είχα πει Αλέκο στην πρωινή εκπομπή που ήμουν! Τρομοκρατήθηκαν όλοι και μου φώναζαν στο αυτί «Αλέξανδρος»! Ίσως να φοβόμουν πολύ, είναι και ποινικολόγος, καλύτερα να μην του πω πράγματα που δεν πρέπει.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο You weekly που κυκλοφορεί!