Ζέτα Μακρυπούλια: Η τρυφερή ανάρτηση της για τον Χατζηγιάννη και η ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς

Δεν θα το πιστέψετε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζέτα Μακρυπούλια: Η τρυφερή ανάρτηση της για τον Χατζηγιάννη και η ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz. Μάλιστα, η πρώτη έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση αλλά και μια ανακοίνωση «βόμβα» για τον τραγουδιστή!

Πολύ συχνά το αγαπημένο ζευγάρι δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες και στιγμές και είναι αρκετά ενεργοί και οι δυο στα κοινωνικά δίκτυα. Δείτε, μάλιστα, την φωτογραφία που ανέβασαν από το σπίτι τους!

Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε ένα instastory στο οποίο ανακοινώνει κάτι που σίγουρα δεν περίμεναν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Ειδικότερα, έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από αρκετό καιρό εμφανίζεται με ένα ολοκαίνουργο τραγούδι με τίτλο «Μην αργείς».

Θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε στις 4 Δεκεμβρίου και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει μια ακόμη μεγάλη επιτυχία!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια:

Η τρυφερή ανάρτηση της μακρυπούλια για τον Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια: Ρίγη συγκίνησης με τη φωτογραφία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε στο διαδίκτυο η φωτογραφία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, αγκαλιά με το σκύλο που έχουν με την Ζέτα Μακρυπούλια. Η Ζάννη, είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Fan club του τραγουδιστή στο Instagram, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων που ήταν στις 4/10, μοιράστηκε μια φωτογραφία του τραγουδιστή, από βόλτα που έκανε με τον σκύλο.

Η εικόνα είναι πολύ τρυφερή, αφού είδαμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να έχει σκύψει και να του δίνει ένα φιλί στο κεφάλι.

«Παγκόσμια ημέρα των ζώων σήμερα και είναι μια ακόμα ευκαιρία να δείξουμε στα ζώα την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε (ή που θα έπρεπε να έχουμε)γι αυτά. Ας είμαστε κοντά τους ,με όποιο τρόπο μπορούμε,κάθε μέρα, γιατί μόνο Αγάπη έχουν να μας δώσουν!», γράφει η ανάρτηση.

Ενώ, την ίδια ημέρα στον προσωπικό της λογαριασμό η Ζέτα Μακρυπούλια συγκλόνισε με το βίντεο και την εξομολόγηση της για το δύσκολο χειρουργείο που έκανε η σκυλίτσα τους.