The Bachelor: Το βίντεο με τις τρυφερές στιγμές του Βασιλάκου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Με παίκτρια του παιχνιδιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Το βίντεο με τις τρυφερές στιγμές του Βασιλάκου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται το «The Bachelor» με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να ξεκινά να συγκατοικεί με παίκτρια του ριάλιτι και το πρώτο τους βίντεο με τις τρυφερές τους στιγμές στα παπλώματα να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η «τυχερή» δεν ήταν άλλη από τη Βίβιαν η οποία κατάφερε να εξοργίσει τις αντιπάλους της, όταν το όνομά της διαβάστηκε στην κάρτα του Βασιλάκου η οποία στην ουσία την καλούσε στο σπίτι του.

Πράγματι, στο επεισόδιο της Τετάρτης οι δυο τους συγκατοικούν με τον Έλληνα bachelor να προχωρά πολύ γρήγορα στο… ψητό και να ρίχνει τη Βίβιαν στα παπλώματα.

Φυσικά, οι κάμερες κατέγραψαν τα πάντα με τα σχόλια στα social media να ποικίλουν.

Πάρτε μια γεύση από τις πιο «ιδιαίτερες» στιγμές που είδαμε ποτέ στο ριάλιτι στο βίvτεο που ακολουθεί:

Διαβάστε εδώ για την παίκτρια που έχει γυρίσει δικό της ερασιτεχνικό βίντεο!

Χαμός μετά το τέλος του Bachelor - Ο Βασιλάκος τα έφτιαξε με άλλη παίκτρια αφού χώρισε τη νικήτρια

Τι κι αν δείχνει να είναι τρελός για τη νικήτρια, τι κι αν οι δυο τους πήγαν ήδη μαζί ταξίδι, ο Παναγιώτης Βασιλάκος τη χώρισε μετά το τέλος του The Bachelor και δε δίστασε να τα φτιάξει με μία άλλη παίκτρια, η οποία είχε αποχωρήσει από το ριάλιτι πριν από μερικές εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, ο Παναγιώτης Βασιλάκος επιλέγει να συνεχίσει τη ζωή του μετά το τέλος του ριάλιτι με τη Νικολέττα.

Μάλιστα, ο φακός τους έπιασε στο πρώτο τους κοινό ταξίδι - δείτε εδώ τις φωτογραφίες. Ωστόσο εδώ και λίγες μέρες έχει γίνει γνωστό πως ο Bachelor χώρισε ξανά και πως δεν είναι πλέον μαζί με την Νικολέττα αφού όπως δείχνουν όλα, η σχέση τους δεν μπόρεσε να κρατήσει μετά το τέλος του ριάλιτι.

Με αυτή τα φτιάχνει ο Βασιλάκος αφού χωρίζει τη νικήτρια του The Bachelor

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο Βασιλάκος αφού χωρίζει την Νικολέττα, βρίσκει στην ευκαιρία να πέσει στην αγκαλιά μίας άλλης παίκτριας η οποία του είχε ξυπνήσει τα αισθήματα μέσα στο παιχνίδι ωστόσο δεν πρόλαβε να το εκφράσει καθώς έφυγε κάπως νωρίς.

Ο λόγος για την Μαρίνα που ήταν και η μοναδική παίκτρια που μέχρι στιγμής αποχώρησε οικειοθελώς. Οι δυο τους τα έφτιαξαν λίγο καιρό αφού ο Βασιλάκος έδωσε τέλος στη σχέση του με την Νικολέττα.