Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει ολόγυμνη και "ρίχνει" το ίνσταγκραμ - Η φωτογραφία των 5 εκατ. like!

Μείναμε άφωνοι!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει ολόγυμνη και

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι παγκοσμίως γνωστό πως διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα παρά το ότι είναι 51 χρόνων. Η τραγουδίστρια φροντίζει για την εξωτερική της εμφάνιση και με κάθε της φωτογραφία γίνεται χαμός. Ο πανικός όμως που έγινε με την τελευταία γυμνή της φωτογραφία δεν έχει ξαναγίνει!

Η Τζένιφερ πόζαρε εντελώς γυμνή για να ανακοινώσει το νέο της single, «In The Morning». Η ίδια μοιράστηκε την εντυπωσιακή φωτογραφία που κόβει την ανάσα στο Instagram που μετρά ήδη πάνω από 5 εκατ. likes.

Στα σχόλια έγινε πανζουρλισμός και οι κοινοποιήσεις της φωτογραφίας της δεν σταματούσαν με τους φανς της να έχουν πάθει τρέλα! Όλοι μιλάνε για το φαινόμενο "Λόπεζ" αν και η ίδια έχει αποκαλύψει πως γυμνάζεται αρκετά και προσέχει πολύ τι τρώει. Άλλωστε σε κάθε της show χρειάζεται πολλή αντοχή για τα χορευτικά και τα ακροβατικά της! Καν'το όπως η Λόπεζ, το look του γυμναστηρίου της.

jlo naked

Τζένιφερ Λόπεζ: Έκοψε την ανάσα όλων φορώντας δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη

Αστραψε η Τζένιφερ Λόπεζ σε φωτογράφιση περιοδικού κόβοντας την ανάσα με τους κοιλιακούς της και την δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη!

Η λατίνα σταρ και ο γνωστός τραγουδιστής ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για την ταινία «Marry me», μετά τη συνεργασία τους για τις δύο επιτυχίες «Pa' Ti» και «Lonely». Οι δύο τους φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του γνωστού μουσικού περιοδικού και μοιράστηκαν τις φωτογραφίες στα social media.

Δεν θα μπορούσαν να μην είναι και οι δύο τους σέξι, με το λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο τους να περισσεύει. Η Τζένιφερ Λόπεζ πραγματικά κόβει την ανάσα με τις εντυπωσιακές αναλογίες της και το καλλίγραμμο κορμί της, φορώντας μια σειρά από σέξι φορέματα.

Μάλιστα, υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον καθώς η 51χρονη Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε να φορέσει μια λαμπερή δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Δείτε το δημόσιο ευχαριστώ της σχεδιάστριας!