Ξεκινά πόλεμος για Μαμαλάκη - Βανδή: "Κάνει οδοιπορικό, δεν είδα μαγειρική!"

Καταπέλτης!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ξεκινά πόλεμος για Μαμαλάκη - Βανδή:

Καταπέλτης ήταν ο Ηλίας Μαμαλάκης για την Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή του στο Happy Day όταν ρωτήθηκε για την εκπομπή My Greece.

«Η εκπομπή της κυρίας Βανδή έχει μετεξελιχθεί σε ένα οδοιπορικό με πολύ λίγη μαγειρική. Αισθάνομαι ότι σε μια τελευταία που είδα που ήταν στις Μηλιές δεν είδα πουθενά τον Βαγγέλη τον Δρίσκα να μαγειρεύει.

Εγώ έχω μια συγκεκριμένη νοοτροπία: πηγαίνω σε έναν τόπο μακρινό, εξωτικό, με πολύ ενδιαφέρον, το να πάω σε ένα μέρος μακρινό για να δω τα μαγαζιά με σουβενίρ είναι λίγο…» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ωστόσο δείτε το ξέσπασμα του.

μαμαλάκης για βανδή

Δυσάρεστες εξελίξεις για την Δέσποινα Βανδή: Ανακοίνωσε το τέλος - «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε...»

Η έξαρση του κορωνοϊού στην χώρα μας είναι τεράστια και οι επιπτώσεις της ακόμα περισσότερες. Για τον λόγο αυτόν, η ταξιδιωτική εκπομπή της Δέσποινας Βανδή "My Greece" στο OPEN ανακοίνωσε το τέλος.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram και φαίνεται να είναι αρκετά απογοητευμένη με την όλη τροπή. Η Βανδή υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό!

Η φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια έγραψε τα εξής:

“Και κάπου εδώ τελειώνουν τα ταξίδια μας καθώς λόγω του covid δε μπορούμε να συνεχίσουμε μιας και η εκπομπή έχει να κάνει με τους ανθρώπους του κάθε τόπου, τις συνήθεις και τον πολιτισμό με ότι συνεπάγεται. Η Νάξος λοιπόν είναι ο επίλογός μας.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνταξιδιώτες μου, τον Κώστα που αρχίσαμε να μιλάμε για αυτή την εκπομπή τρία χρόνια πριν, τον Βαγγέλη που μετέφερε τη γνώση του για τη γαστρονομία της κάθε περιοχής και μοιράστηκε μαζί μας τις συνταγές του. Τον Αντρέα για το οργανωτικό του δαιμόνιο, την Αγγελική μας που ήξερε τόσα σα να είχε πάει από δυο φορές στο κάθε μέρος τον Τεο για τη φροντίδα του και όλους τους mygreecians που λάτρεψα γιατί ένιωθα πως πέρα από το ότι επεδίωκαν το καλύτερο αποτέλεσμα χαίρονταν σαν παιδιά που ήταν πενταήμερη!

Και φυσικά τον Νίκο Κοκλώνη που πίστεψε στην ιδιαιτερότητα της εκπομπής και έγινε ο παραγωγός μου τη δεύτερη αυτή χρονιά! Σας αγαπάω ομαδάρα μου…θα μου λείψετε…”.

βανδή my greece