Γιώργος Καράβας: Η απάντηση-σπόντα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου - "Το κορίτσι λέει..."

Ξέσπασε κόντρα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Καράβας: Η απάντηση-σπόντα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου -

Με αφορμή την διαφωνία του Γιώργου Καράβα και των παικτών του GNTM 3, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε θέση και σχολίασε την συμπεριφορά του κόουτς, ο ίδιος τώρα απαντά με σπόντες στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Η παρουσιάστρια του Pop Up ανέφερε πως το μοντέλο έχει δώσει δικαιώματα ώστε να του φέρονται οι παίκτες πιο φιλικά και όχι σεβαστικά.

Σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και απάντησε στις αιχμές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το GNTM3.

«Εγώ έχω κάνει πελάτες, οι οποίοι πραγματικά είναι μεγαθήρια στο χώρο και όταν λέω ότι έχω κάνει, έχω κάνει! Δηλαδή έχω υλικό που αποδεικνύεται εμπράκτως ότι έχω κάνει. Αυτό που είχα να κάνω ήταν να δείξω τον εαυτό μου και να βγάλω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου πάνω στο αντικείμενο που το λένε μόδα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν γνωρίζω αν έχει κάνει όσα λέει. Το κορίτσι για να λέει ότι έχει κάνει, σίγουρα θα έχει κάνει πράγματα. Βλέπω τον πραγματικό Γιώργο στο GNTM, οπότε το προσωπικό μου στοίχημα για εμένα είναι κερδισμένο», είπε ο Γιώργος Καράβας.

Η Ηλιάνα τα βάζει με τον Γιώργο Καράβα: "Δεν μπορείς να απαιτείς..."

Τα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 3 σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την ομάδα της, με την παρουσιάστρια ωστόσο να τα βάζει με τον Γιώργο Καράβα.

Αφορμή στάθηκε η διαφωνία που είχε ο coach με μερικούς από τους διαγωνιζόμενους που είχε ως αποτέλεσμα να γίνει χαμός στην αποχώρηση αλλά και μπροστά από τους κριτές.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συγκεκριμένα, έριξε ευθύνες στον Γιώργο Καράβα, καθώς, όπως είπε, έχει δώσει δικαιώματα.

«Όταν έχεις δώσει το θάρρος από μόνος σου στα παιδιά και τους βάζεις μια δοκιμασία και λες θα αποφασίσω εγώ αντικειμενικά… Που το δέχομαι ότι αποφάσισε αντικειμενικά. Και είναι το ταίρι σου δίπλα σου με τα τάμπλετ, είσαστε φίλοι και μετά την άλλη μέρα του λες “εγώ είμαι coach και δεν πρέπει να μιλάτε έτσι”. Δε μπορείς να απαιτείς από τους άλλους όταν τους έχεις αφήσει να μπουν στον χώρο σου και μιλάτε λες και είσαστε φίλοι και πίνετε καφέ, να απαιτείς ξαφνικά τον σεβασμό τους και να μη μιλάνε.

Τον σεβασμό τον κερδίζεις. Εκείνη την ώρα φάνηκε σα να τα λέει με τους φίλους του. Το μοντέλο δεν έχει γνώμη στον φωτογράφο. Και η Έλενα έδινε συμβουλές και η Ζενεβιέβ δίνει συμβουλές. Αλλά δεν είδαμε ποτέ να πιάνουν και να λένε “όχι ρε φίλε γιατί διαλέγεις αυτό και δε μου αρέσει εμένα αυτό”. Δεν είναι σωστό να έχεις δώσει αυτό το δικαίωμα. Πρέπει να έχεις ξεχωρίσει τα όρια. Προφανώς για να είναι εκεί ξέρει. Εγώ χάρηκα με τον Γιώργο Καράβα που κατάλαβε το λάθος που έκανε και πήγε μέχρι το πλατό» είπε, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.