Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

'Ελα και θα δεις: Η νέα εκπομπή του Mega με τον Θοδωρή Αθερίδη

Όσα θα δούμε!

'Ελα και θα δεις: Η νέα εκπομπή του Mega με τον Θοδωρή Αθερίδη
News 26.11.2020 14:21
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Μια νέα εκπομπή είναι έτοιμη να ξεκινήσει στο Mega με οικοδεσπότη τον Θοδωρή Αθερίδη, Έλα να δεις! Ένα εβδομαδιαίο night talk έρχεται τον Δεκέμβρη στις οθόνες μας.

Κάθε εβδομάδα «αληθινές», αλλά και απροσδόκητες παρέες, ξεδιπλώνουν ενδιαφέρουσες ιστορίες προσωπικοτήτων, που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα. Όλοι μαζί θα θυμηθούν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα μοιραστούν συναισθήματα σε μία ξεχωριστή, τηλεοπτική συνάντηση με τη δημιουργική επιμέλεια της Σεμίνας Διγενή.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ»…. πώς να περνάς καλά τα βράδια!

Οι παρεΐστικες βραδιές, με οικοδεσπότη τον Θοδωρή Αθερίδη, υπόσχονται συγκίνηση, αποκαλύψεις, γέλιο, προκλήσεις, αιφνιδιασμούς με δημοφιλείς καλεσμένους. Και … η μουσική φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει! Η μπάντα της εκπομπής με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούντζο, θα δίνει το ρυθμό σε κάθε εκπομπή, συνοδεύοντας αγαπημένους ερμηνευτές. Δείτε ποιο πρόσωπο πάει στο Mega και πρόκειται να κάνει χαμό!

έλα και θα δεις

«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΑΘΕΡΙΔΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ MEGA

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Παρουσίαση: Θοδωρής Αθερίδης

Executive producer: Σεμίνα Διγενή

Συντονισμός: Μελπομένη Μαραγκίδου

Επιμέλεια Εκπομπής: Κίρκη Καραλή

Σκηνοθεσία: Βάνιας Βλαχοδημητρόπουλος

Οργάνωση Παραγωγής: Φάνης Συναδινός

Θοδωρής Αθερίδης: Όσα θα συμβούν στο MEGA και το "Έλα και θα δεις!"

Στο Τύπος και Tv μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης αποκαλύπτοντας όσα θα συμβούν στην νέα εκπομπή του που θα ξεκινήσει άμεσα στο MEGA.

Ετοιμάζετε μία νέα εκπομπή στο MEGA… Ποια θα είναι η θεματολογία;

Η εκπομπή θα λέγεται «Έλα και θα δεις», αρχισυντάκτρια θα είναι η Σεμίνα Διγενή, ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά από παρεϊστικες εκπομπές, έχει κάνει κατ’ επανάληψη τέτοια πρότζεκτ με τεράστια επιτυχία και ο κόσμος την αγάπησε μέσα από αυτά. Οι δυο μας, λοιπόν, μαζί φυσικά με μία ομάδα που βρίσκεται στις επάλξεις, στόχο έχουμε να φτιάξουμε ωραίες παρέες, που θα θυμηθούν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα μοιραστούν συναισθήματα και αναμνήσεις. Ειδικά σε τέτοιες εποχές που όλοι είμαστε σπίτια μας, χρειαζόμαστε ένα τέτοιου είδους αντικαταθλιπτικό…

Έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα;

Ιδανικά θέλαμε να είναι στον αέρα στα τέλη Νοεμβρίου. Όμως, λόγω της κατάστασης, του δεύτερου lockdown και όσων ζούμε, δεν μπορούμε να δεσμευτούμε με μία τελική ημερομηνία. Μπορεί να καβατζάρουμε λίγο από τον Δεκέμβριο. Θέλουμε, όταν βγούμε στον αέρα, να είναι όλα έτοιμα με τον σωστό τρόπο. Αυτήν τη στιγμή, πάντως, έχουμε δρομολογήσει τις παρέες και τις εκπομπές που θα γυριστούν.

Οι παρέες τι σύνθεση θα έχουν;

Θα καλούμε ηθοποιούς που θα σχετίζονται μεταξύ τους, τραγουδιστές, θέλουμε παρέες πραγματικές, που βρίσκονται και στην έξω ζωή, οπότε αυτά που θα λένε και θα μοιράζονται θα έχουν μία πραγματική βάση.

Η συνεργασία σας με την κ. Διγενή πώς είναι;

Σέβομαι ανθρώπους που ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους και, σαφέστατα, η Σεμίνα είναι ένας από αυτούς. Μπροστά της είμαι ο πιο υπάκουος μαθητής. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτήν τη συνεργασία και είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό.

Οπότε, οι τηλεοπτικές δουλειές σας έχουν μπει σε μια ορθή πορεία…

Ναι, βέβαια, πάντα, έχοντας την αγωνία για όσα ζούμε. Δημιουργούμε ένα πρωτόκολλο κανόνων για να είμαστε ασφαλείς, να αποφύγουμε το «κακό»! Ζούμε σκοτεινούς καιρούς και, δυστυχώς, πρέπει να προσαρμοστούμε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγρια επίθεση στον Θοδωρή Αθερίδη στο facebook - Τι συνέβη;

Θοδωρής Αθερίδης: Ξεσπά κατά των αρνητών κορωνοϊού - "Οφείλουμε να..."

Share