Στο MEGA πρόσωπο που θα κάνει "σεισμό" - Η ανακοίνωση του σταθμού

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο MEGA πρόσωπο που θα κάνει

Στο MEGA στις 28 Νοεμβρίου, θα δούμε ένα πρόσωπο που θα κάνει "σεισμό' στα νούμερα της τηλεθέασης και η ανακοίνωση του σταθμού βγήκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του MEGA για το πρόσωπο - "σεισμό"

Από την άλλη, "πονοκέφαλος" έχει αρχίσει με την είδηση που βγήκε για την Σμαράγδα Καρύδη και την πορεία της στο MEGA.

Το «Σπίτι με το MEGA», το ερχόμενο Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 21:00, υποδέχεται τον Toni Sfino. Μία μουσική αναδρομή στην pop και disco σκηνή, που τολμά να έρθει «αντιμέτωπη» με το γνήσιο λαϊκό τραγούδι.

Ο Tonis Sfinos στήνει το δικό του μουσικό πάρτι, παρέα με μοναδικούς καλεσμένους αλλά και ανατρεπτικό ρεπερτόριο.

Αγαπημένα pop τραγούδια από τις προηγούμενες δεκαετίες, όπως το «Σχολείο», «Κορίτσι του Μάη» και ο «Τρόπος» έρχονται δημιουργικά αντιμέτωπα με πιο λαϊκά ακούσματα, που έχουν αγαπήσει οι ακροατές. Πώς θα μπορούσε ο Tonis Sfinos να πει το «Όταν παίρνω φόρα», το «Πάρε Ναυτάκι» και το «Χατζηκυριάκειο»;

Σπίτι με το MEGA Τόνι Σφήνος

Μαζί του στη σκηνή μία γυναίκα με αυθεντική pop υπογραφή, η Σοφία Αρβανίτη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια κάνει μία pop αναδρομή στη δεκαετία του ’90 με τις κορυφαίες επιτυχίες της «Μη μου μιλάς για Καλοκαίρια» και «Πεθαίνω στην ερημιά», ενώ παρουσιάζει και το τελευταίο της single, μία πιο «διαφορετική» εκδοχή του τραγουδιού, «Αν μια μέρα σε Χάσω».

Ακόμα, ο Antonis Dominos έρχεται στην παρέα, διασκευάζει κλασικές επιτυχίες και φέρνει τα Χριστούγεννα στο πλατό με τον δικό του μοναδικό τρόπο τραγουδώντας το «Santa Claus Is Coming to Town».

H Shaya βάζει φωτιά στην Disco με ένα μοναδικό show και κλασικά hits που όλοι κάποια στιγμή έχουμε χορέψει, όπως τα «Hot Stuff», «It’s Raining Men» και «Gimme! Gimme! Gimme!», αλλά και σε με μια μοναδική pop συνεύρεση με τον Toni Sfino.

Special guest της βραδιάς, ο μοναδικός Αντύπας. Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής με την ασύγκριτη ερμηνεία του, τραγουδά τις πιο μεγάλες μουσικές του επιτυχίες «Καταιγίδα», «Μωρό μου καλησπέρα», «Είμαι στα Χάι μου» και «Για τα Λεφτά», ενώ μας παρουσιάζει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το ακυκλοφόρητο τραγούδι του «Αίμα Μου».

Δυσάρεστες εξελίξεις στο Mega με το Πάμε Δανάη

Πολύ δυσάρεστες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega, όπως έδειξαν τα χθεσινά (18/11) νούμερα τηλεθέασης. Η Δανάη Μπάρκα είχε τα γενέθλιά της, ωστόσο δεν κατάφερε να ανεβάσει το μέσο όρο της στο δυναμικό κοινό.

Στη χθεσινή εκπομπή της, η νεαρή τραγουδίστρια έστησε μία πραγματική γιορτή αφού δέχθηκε ένα σωρό μηνύματα και δώρα από φίλους και συνεργάτες της. Φυσικά η ευχή που ξεχώρισε ήταν αυτή της Βίκυς Σταυροπούλου - δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Παρά το γιορτινό κλίμα, η Δανάη Μπάρκα βγήκε τελευταία στην πρωινή ζώνη και για ακόμα μία φορά τα νούμερα της ήταν πολύ χαμηλά.

Με αυτά τα νούμερα ήρθαν οι δυσάρεστες εξελίξεις για τη Δανάη Μπάρκα

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 10,6
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 13,6
  • Mega: Πάμε Δανάη 6,2
  • ALPHA: ALPHA παντού 8,2
  • Open: Ευτυχείτε 12,4
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 11,0
TAGS