Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έρρικα Πρεζεράκου: Ράγισε καρδιές για την ανιψιά της - «Nα αντικατασταθούν τα κύτταρα στο κεφαλάκι της»

Η νέα δημόσια έκκληση

Έρρικα Πρεζεράκου: Ράγισε καρδιές για την ανιψιά της - «Nα αντικατασταθούν τα κύτταρα στο κεφαλάκι της»
News 26.11.2020 15:30
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Έρρικα Πρεζεράκου έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της αδελφής της, Αναστασία και συνεχίζει να φροντίζει με κάθε τρόπο να ενισχύσει το κύμα αγάπης και συμπαράστασης για τις δύσκολες ώρες που περνάει. Η κάθε ανάρτηση της, ραγίζει καρδιές.

Η 7χρονη ανιψιά της διαγνώστηκε αιφνιδιαστικά το καλοκαίρι, με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου DIPG στον εγκέφαλο.

Πριν λίγες ώρες, η πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Facebook να προσευχηθούν μαζί της, για να αντικατασταθούν τα καρκινικά κύτταρα στο κεφάλι της μικρής με υγιή.

«Αν θέλεις κλείσε τα ματια και μεσα σπι την καρδια σου στειλε μια ευχή να αντικατασταθούν τα καρκινικά κύτταρα στο κεφαλάκι της Αναστασιας σε υγιή . Σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου», έγραψε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου με την αποκάλυψη για την ανίψια της. Δήλωσε πως έχει παραισθήσεις.

Έρρικα Πρεζεράκου ανιψιά καρκίνος

Ράγισε καρδιές η Έρρικα Πρεζεράκου - «Έχει μόνο έξι μήνες ζωής»

Καρδιές ράγισε η Έρρικα Πρεζεράκου, μιλώντας για τη μάχη που δίνει η ανιψιά της, Αναστασία με τον καρκίνο, με τους γιατρούς να τους λένε πως έχει μόνο 6 μήνες ζωής.

Το ταξίδι ελπίδας της 7χρονης Αναστασίας ξεκίνησε και πλέον βρίσκεται στην Αμερική και η αγάπη που έχει δεχθεί από τους ομογενείς είναι μεγάλη.

«Η Αναστασία βρίσκεται στο Τέξας. Έχω συγκινηθεί πολύ και με τους ομογενείς εκεί που κατευθείαν πήγαν να φροντίσουν την οικογένειά μου, αυτή η ανθρωπιά μου συγκινεί την ψυχή. Αισθάνομαι ότι έχει μεγαλώσει η οικογένειά μου, δέχομαι άπειρα μηνύματα. Ήταν τεράστιο σοκ όταν μας είπαν οι γιατροί εδώ ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής.

Μιλούσα με την αδερφή μου και μου λέει “δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουν κάνει εδώ οι ομογενείς”, έκλαιγα και έλεγα… Θεέ μου, τι ωραίο να υπάρχουν άνθρωποι που εκδηλώνουν την ψυχή τους και συντονίζονται βλέποντας όλα τα παιδιά του κόσμου σαν δικά τους, είναι ευλογία αυτό», είπε συγκινημένη η Έρρικα Πρεζεράκου. Ρίγη συγκίνησης στο Instagram με την ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου μετά τον ακρωτηριασμό της.

Έρρικα Πρεζεράκου ανηψιά καρκίνος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η πρώτη φωτογραφία της Έρρικας Πρεζεράκου με δεμένο χέρι

Ρίγη συγκίνησης στο Instagram με την ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου μετά τον ακρωτηριασμό της

Share