Στόλισαν Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος! Μαγευτική φωτογραφία από το σπίτι τους

Όλο φούξια το δέντρο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στόλισαν Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος! Μαγευτική φωτογραφία από το σπίτι τους

Το σπίτι τους στόλισαν Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μπαίνοντας με αυτό τον τρόπο στο κλίμα των Χριστουγέννων. Η φωτογραφία από το φούξια δέντρο τους είναι μαγευτική.

Το ζευγάρι μπορεί να μένει μέσα στο σπίτι του και να βγαίνει μόνο για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ωστόσο η καραντίνα δεν τους παίρνει από κάτω και θέλουν να ζήσουν με τον πιο όμορφη τρόπο τα Χριστούγεννα, ακόμη και αν δεν καταφέρουν να είναι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Θέλοντας λοιπόν να πάρουν χαρά και αισιοδοξία, στόλισαν το δέντρο τους, το οποίο όπως είδαμε είναι απλά απίστευτο και σε φούξια χρώμα. Δύσκολη ωστόσο ήταν η Δευτέρα για τον Βασάλο. Τι συνέβη;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος σπίτι στολισμός

Χαμός στο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά τα ευχάριστα

Χαμός επικράτησε χθες στο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά τα ευχάριστα νέα που «έσκασαν» για τον γυμναστή - παρουσιαστή.

Όπως αποκαλύφθηκε από την εκπομπή Έλα χαμογέλα ο Κωνσταντίνος είχε τα γενέθλια του. Ωστόσο, η έκπληξη στο πλατό δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα να υπάρχει μια μικρή αμηχανία.

Όμως μετά το τέλος της εκπομπής μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τους φίλους τους το γιόρτασαν για τα καλά. Ενώ η τούρτα που τους έκαναν έκπληξη ήταν πολύ εντυπωσιακή.

Η σύντροφος του, θέλησε μάλιστα να του ευχηθεί με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Να έχεις ό,τι επιθυμείς στην ζωή σου και να πηγαίνεις όπου ονειρεύεσαι. Θα είμαι πάντα εδώ. Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε.

Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ανακαίνισαν το σαλόνι στο σπίτι τους! Ονειρικό το τζάκι τους

Το σπίτι τους μας έδειξαν πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τη σύντροφο του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το ζευγάρι, μας έδειξε το εσωτερικό του με μια φωτογραφία από το σαλόνι του, που είναι εντυπωσιακό. Το τζάκι ειδικά, είναι ονειρικό για το χειμώνα.

Και οι δυο είναι καθημερινοί χρήστες του Instagram και μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους πολλές στιγμές από την προσωπική τους ζωή. Τις εξορμήσεις τους, αλλά και τις τρυφερές τους στιγμές.

Πριν από την καραντίνα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μας είχαν αποκαλύψει ότι θα κάνουν ανακαίνιση στο σπίτι και όπως φαίνεται τα κατάφεραν.

Μάλιστα, το σαλόνι τους είναι πολύ ζεστό, όσον αφορά την διακόσμηση και τα χρώματα που επικρατούν σε αυτή. Ενώ, το τζάκι θα είναι τέλειο για το χειμώνα.

Κωνσταντίνος Βασάλος Ευρυδίκη Βαλαβάνη νέο σπίτι