Η δημόσια παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε βίντεο της Μελέτη

Ποια ήταν η αφορμή;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η δημόσια παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε βίντεο της Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη πραγματοποίησε χθες μια διαδικτυακή συζήτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στην οποία συμμετείχε και ο Κυριακός Μητσοτάκης.

Η σπουδαία παρουσιάστρια και δημοσιογράφος επισήμανε πόσες χιλιάδες γυναίκες έχουν πέσει θύματα κακοποίησης και πόσες ακόμα εξακολουθούν να δέχονται κάθε μορφή βίας. Σε συνθήκες εγκλεισμού που βιώνει ο κόσμος αυτήν την στιγμή λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, το φαινόμενο αυτό δυστυχώς εντείνεται ολοένα και περισσότερο.

Η διαδικτυακή συζήτηση πραγματοποιήθηκε με τα στελέχη του Δικτύου Δομών της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα, στην διαδικτυακή συζήτηση ειπώθηκαν τα εξής:

"Ωστόσο η Πολιτεία από την αρχή έχει δείξει το αμέριστο ενδιαφέρον της αλλά και την ανησυχία της για όλα αυτά τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο και μέσα από μια εξαιρετικά καλά συντονισμένη προσπάθεια και συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία έχουν γίνει ουσιαστικές δράσεις έτσι ώστε να μπορέσει να δοθεί βοήθεια σε όλα τα άτομα που βρέθηκαν σε ανάγκη.

Ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης συμμετείχε ενεργά στη δράση αυτή και τόνισε: "Η συζήτηση αυτή ήταν άκρως διαφωτιστική αλλά και συναισθηματικά φορτισμένη. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στη Μαρία Συρεγγέλα για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει στη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων αλλά να συγχαρώ και τον καθένα και την κάθε μία από εσάς ξεχωριστά διότι αποτελείτε ένα αλληλοσυμπληρώμενο δίκτυο και αποδεικνύετε στην πράξη ότι κανένας μόνος του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ένα τόσο σύνθετο πρόβλημα. Και συνεργάζεστε έτσι γιατί μοιράζεστε το ίδιο πάθος.

Το πάθος να βελτιώσετε ζωές συμπολιτών μας που υποφέρουν. Ζουν σε έναν σκοτεινό κόσμο βίας, σιωπής, ενοχής, φόβου, παράλυσης. Τολμώ να πω ότι η θετική σας ενέργεια είναι μεταδοτική. Και με κάνει να πιστεύω ότι έχουμε κάνει σημαντικά βήματα. Για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το φαινόμενο και κυρίως να το φωτίσουμε. Να μιλήσουμε για έμφυλα στερεότυπα που όλοι γνωρίζαμε αλλά δεν μιλούσαμε για να το αναδείξουμε". Ταυτόχρονα, στη φόρα βγήκε αδημοσίευτη φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη!

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συζήτηση:

Έκτακτο: Απίστευτη τηλεοπτική ανατροπή με την Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη καθώς μόλις πριν από λίγο έγινε γνωστή μία απίστευτη τηλεοπτική ανατροπή που πρόκειται να συμβεί και αφορά τη συνεργασία της με τον ALPHA.

Μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας της Ελεονώρας Μελέτη με τον Νίκο Μάνεση και το ξαφνικό τέλος της εκπομπής της, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν τελικά θα δούμε ξανά την παρουσιάστρια σε μία δικιά της εκπομπή.

Τα νέα έγιναν γνωστά μόλις πριν από λίγο μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega και από τον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η παρουσιάστρια όχι μόνο παραμένει στο κανάλι, αλλά επιστρέφει στην αγαπημένη της late night ζώνη.

Αυτό σημαίνει πως σε λίγο καιρό θα ξαναδούμε τα Μεσάνυχτα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, αν και πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί πως η παρουσιάστρια θα φύγει από το κανάλι.