My Style Rocks: Δύο οι νικητές της ημέρας!

Η μεγάλη ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Δύο οι νικητές της ημέρας!

Άλλο ένα επεισόδιο του My Style Rocks έφτασε στο τέλος του μετά από αρκετές στυλιστικές και ενδιαφέρουσες προτάσεις και εμφανίσεις. Μάλιστα, έγινε μια μεγάλη ανατροπή αφού οι νικητές της ημέρας ήταν δύο.

Οι δύο παίκτες που κατάφεραν να κλέψουν όλα τα βλέμματα και να αποσπάσουν τις καλύτερες κριτικές τόσο από τους κριτές όσο και από τους συμπαίκτες τους για σήμερα ήταν ο Μηνάς Αηδόνης με 16,4 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Άρτεμις Καραβουσιάνη με 13,8 βαθμούς.

Τελικά και οι δυο βγήκαν νικητές τις ημέρες αφού η ψηφοφορία έληξε με ισοβάθμηση. Έτσι, και οι δυο κέρισαν από έναν έξτρα βαθμό για το Gala της Κυριακής.

Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Κωνσταντίνα με 9,8 βαθμούς η οποία μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα κατά την διάρκεια της κριτικής.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

My Style Rocks: Έξαλλος ο Κουδουνάρης με τις αντιγραφές - «Ας μείνει όποιος κλέβει καλύτερα!»

Χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks όταν η Κατερίνα Στικούδη έβγαλε στη φόρα φωτογραφίες με κάποια σύνολα των παικτών που έχουν αντιγράψει από αλλού. Φυσικά, ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν και δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό του.

Η παρουσιάστρια όσο έδειχνε στους παίκτες τις φωτογραφίες με τις αντιγραφές είπε χαρακτηριστικά: «Είναι σχεδόν πανομοιότυπες. Εμπνεύστε από διάφορα πράγματα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι δίκαιο για το παιχνίδι μας».

Ο Μηνάς, που ήταν ένας από τους παίκτες που όπως φάνηκε είχε αντιγράψει ένα μακιγιάζ, ανέφερε: «Επειδή φτάνουμε σιγά σιγά στον τελικό ο κόσμος είναι λίγο πιο αυστηρός μαζί σας.

Αμέσως μετά, ο Στέλιος Κουδουνάρης πήρε τον λόγο και έβαλε τους παίκτες στην θέση τους, όπως και σε ένα προηγούμενο επεισόδιο, λέγοντας:

«Όποιος νομίζει ότι μπορεί να κερδίσει έναν διαγωνισμό με τα ψέματα και να ναι καλά με τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του με γεια του με χαρά του. Ας φύγει όποιος πρέπει να φύγει και ας μείνει όποιος κλέβει καλύτερα».

Δείτε παρακάτω το βίντεο: