Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor: Εκτός εαυτού ο Βασιλάκος με τις ζήλιες των κοριτσιών - «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό!»

Βγήκε από τα ρούχα του

The Bachelor: Εκτός εαυτού ο Βασιλάκος με τις ζήλιες των κοριτσιών - «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό!»
News 26.11.2020 23:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα κορίτσια του The Bachelor όσο περνάει ο καιρός γίνονται ολοένα και περισσότερο ανταγωνιστικές και διεκδικητικές. Αυτό φυσικά για τον Παναγιώτη λειτουργεί τόσο θετικά όσο και αρνητικά γιατί ενώ τον ενθουσιάζει να «κονταροχτυπιούνται» για αυτόν, από την άλλη τον φέρνουν συχνά σε αμηχανία δίχως να ξέρει πως να αντιδράσει.

Η σημερινή δοκιμασία ξεκίνησε με αναρρήχηση και τελείωσε με ένα δείπνο στο βουνό. Όπως σε κάθε ομαδικό ραντεβού, έτσι και σε αυτό ο Παναγιώτης πήρε την κάθε κοπέλα ξεχωριστά να συζητήσουν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Νικολέττα ήταν η πρώτη του επιλογή, κάτι που έκανε τα κορίτσια να.. βγάλουν δόντια και να πετάξουν τα «καρφιά» τους χωρίς να μπορούν να κρύψουν την ζήλια τους.

Φυσικά, αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζει ο Παναγιώτης και δεν τον ευχαριστεί. Μάλιστα, δήλωσε: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει σήμερα με τα κορίτσια. Η μία τη λέει στην άλλη συνέχεια και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό». Δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού επεισοδίου!

The Bachelor: Παραλίγο να καταρρεύσει η Εριέττα στη δοκιμασία - «Δεν μπορώ.. θα πάθω καρδιά»

Στη σημερινή δοκιμασία The Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος επιφύλασσε κάτι δύσκολο και θαρραλέο για τις κοπέλες, μερικές από τις οποίες όμως δεν αντέδρασαν και τόσο καλά στο άκουσμα της.

Ειδικότερα, οι παίκτριες κλήθηκαν να δείξουν τις ικανότητες τους στην.. αναρρήχηση, κάτι που προκάλεσε τον απόλυτο τρόμο στην Εριέττα.

Παρόλο τον φόβο της, η συγκεκριμένη παίκτρια ξεκίνησε να ανεβαίνει στον βράχο δίχως να μπορεί να κρύψει το άγχος της. Φυσικά μετά από λίγο ξέσπασε σε φωνές και κλάματα δηλώνοντας πως θα πάθει καρδιά και πως δεν μπορεί να κατέβει.

Οι υπεύθυνοι του χώρου έστειλαν αμέσως βοήθεια και η δοκιμασία τέλειωσε νωρίς αλλά με ασφάλεια για την Εριέττα. Ως ανταμοιβή φυσικά, ο Παναγιώτης της έδωσε ένα γλυκό φιλί.

The Bachelor: Απίστευτη επίθεση της Εριέττας στη Ραφαέλα - «Δεν είσαι άνθρωπος.. είσαι ζώον!»

Το σημερινό επεισόδιο του The Bachelor μόλις ξεκίνησε και ήδη τα κορίτσια έχουν αρχίσει να τρώγονται. Με αφορμή το χθεσινό ραντεβού της Νικολέτας με τον Παναγιώτη, η Εριέττα έγινε έξαλλη με την Ραφαέλα την οποία δεν δίσταζε να την αποκαλέσει ζώον!

Η Νικολέτα δεν κατάφερε να πάρει τριαντάφυλλο και αυτό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Τα κορίτσια άρχισαν να αμφισβητούν τα αισθήματα όχι μόνο του Βασιλάκου αλλά και ορισμένων κοριτσιών.

Η Ραφαέλα άρχιζε να κακολογεί την Εριέττα και να αμφιβάλλει για τα πραγματικά συναισθήματα με την δεύτερη να γίνεται έξαλλη και να τα βάζει μαζί της.

Χαρακτηρισμοί όπως «ζώον» «σκουπίδι» και «ρακοσυλλέκτρια» δεν άργησαν να ακουστούν με αποτέλεσμα να μετατραπεί η βίλα σε πεδίο μάχης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor: Η ηλικία και η καταγωγή της Βίβιαν που θα δώσει "μάχη" για τον Βασιλάκο - Έρχεται από την...

The Bachelor: Η Σία "έσπασε" την σιωπή της για τον Βασιλάκο - «Είπα ότι είμαι ερωτευμένη γιατί..»

Share