The Bachelor Highlights: Η συγκατοίκηση του Παναγιώτη με παίκτρια και τα νεύρα της Νικολέττας

Όσα έγιναν

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor Highlights: Η συγκατοίκηση του Παναγιώτη με παίκτρια και τα νεύρα της Νικολέττας

Το χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor ξεκίνησε με ουρλιαχτά και φωνές των παικτριών με την ανακοίνωση του Παναγιώτη να συγκατοικήσει με την Βίβιαν. Αυτό έφερε πολλά νεύρα στη βίλα αλλά ο Παναγιώτης του είχε μια έκπληξη.

The Bachelor: Ξέσπασαν σε ουρλιαχτά οι παίκτριες μετά την ανακοίνωση του Παναγιώτη

Ο Βασιλάκος αποφάσισε να πάει την σχέση του με την Βίβιαν ένα βήμα παρακάτω και να δει πως τα πηγαίνουν στο θέμα της συγκατοίκησης.

Έτσι έστειλε μια κάρτα στη βίλα όπου έγραψε το όνομα της Βίβιαν αλλά και τα σχέδια τους. Η άτυχη που ήρθε αντιμέτωπη με την κάρτα και την διάβασε στα υπόλοιπα κορίτσια ήταν η Νικολέτα, η οποία στο τέλος δεν κρατήθηκε και έσκισε το γράμμα. Δείτε εδώ την απίστευτη αποκάλυψη για το ριάλιτι!

The Bachelor: Εκτός εαυτού η Νικολέτα - Δεν θα πιστέψετε τι έκανε

Το σημερινό επεισόδιο του The Bachelor ξεκίνησε με φωνές και εντάσεις εφόσον ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε στις παίκτριες πως επιλέγει την Βίβιαν για συγκατοίκηση. Αυτό φυσικά έβγαλε έξω από τα ρούχα της την Νικολέτα, η οποία έκανε κάτι που δεν θα το πιστεύαμε ποτέ.

Η Νικολέτα ήταν αυτή που ανακοίνωσε την απόφαση του Παναγιώτη και αμέσως μετά την έσκισε, κάτι που μετέφερε η Βίβιαν στον ίδιο, με την απογοήτευση του να φτάνει κόκκινο.

Αφού αποχώρησε η Βίβιαν με τον Παναγιώτη, τα κορίτσια μαζεύτηκαν στον κήπο της βίλας και ανταγωνιζόντουσαν στο ποια είχε τα πιο πολλά νεύρα!

Με σκοπό, λοιπόν, να ξεσπάσει η Νικολέτα πήρε ένα μαξιλάρι και... άρχιζε να ζωγραφίζει την Βίβιαν. Φυσικά, η ζωγραφιά δεν ήταν διόλου κολακευτική!

The Bachelor: Η Αντζελίνα ξεμπρόστιασε την Άννα για την στρατηγική της - Έμειναν άφωνες οι παίκτριες

Ο κακός χαμός έχει γίνει στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor και οι τσακωμοί μεταξύ των κοριτσιών δεν έχουν σταματημό. Η Αντζελίνα ξεμπρόστιασε την Άννα μπροστά στις κοπέλες για τη στρατηγική της με αποτέλεσμα να μετατρέπεται το σπίτι σε κανονικό πεδίο μάχης.

Η Βίβιαν γύρισε από το ραντεβού της με τον Παναγιώτη και ξεκίνησαν αμέσως να ανάβουν τα αίματα.

Η Αντζελίνα, ο πυρήνας σχεδόν κάθε έκρηξης στη βίλα, έστησε στον τοίχο την Άννα την οποία κατηγόρησε πως κινείται στρατηγικά και πως δεν είναι πραγματικά φίλες με την Βίβιαν και με την Ραφαέλα.

Φυσικά η Άννα προσπάθησε να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά μέχρι που η Αντζελίνα αποκάλυψε στις συμπαίκτριες της πως η Άννα είχε κακολογήσει τις φίλες της στον Βασιλάκο και πως «κάρφωσε» ότι δεν είναι πραγματικά ερωτευμένες μαζί του. Μεταξύ των άλλων, η Αντζελίνα δήλωσε περήφανη για τη καταγωγή της!

The Bachelor: Ο Βασιλάκος επιφύλασσε στις παίκτριες μια άκρως αισθησιακή δοκιμασία

Η αποψινή δοκιμασία του The Bachelor μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε άκρως αισθησιακή και σίγουρα δεν την περιμέναμε.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, παρέα με μια σύμβουλο σχέσεων, ετοίμασε στα κορίτσια μια δοκιμασία που αφορά τα αγγίσματα και τις αισθήσεις.

Ο Παναγιώτης έκρυψε τα μάτια του με μια μάσκα και οι κοπέλες έπρεπε να δώσουν όλο τους το είναι και να είναι όσο το περισσότερο πιο εκφραστικές γίνεται στην αγκαλιά, στα χάδια αλλά και στα φιλιά.

Στο τέλος της δοκιμασίας ο Παναγιώτης θα επέλεγε την κοπέλα που είχε την μεγαλύτερη οικειότητα και αυτή που τον έκανε να νιώσει πιο.. αισθησιακά με τα αγγίγματα της.

the bachelor αισθησιακη δοκιμασια