The Bachelor - Αντζελίνα Χαλντέντα: "Είμαι περήφανη Αλβανίδα"

Η εξομολόγηση για τα δύσκολα χρόνια που έχει περάσει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor - Αντζελίνα Χαλντέντα:

Μια πολύ δύσκολη εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή είχε κάνει η Αντζελίνα Χαλντέντα στο The Bachelor, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα. Η παίκτρια, μίλησε για τη ζωή της στην Ελλάδα, ενώ έχει καταγωγή από την Αλβανία.

Όπως είχε αποκαλύψει, είπε περάσει δύσκολες στιγμές λόγω του bullying που δεχόταν στο σχολείο από τα υπόλοιπα παιδιά.

«Εγώ είμαι 20 χρονών και μπορώ να σας πω ότι τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου ένιωθα μοναξιά. Χώρισαν άσχημα οι γονείς μου, δεν είχα κάποια φίλη να γυρίσω και να της πω όλα αυτά που νιώθω. Λόγω καταγωγής δέχτηκα πολύ bullying στο σχολείο και γινόμουν πάντα ο στόχος χωρίς να φταίω σε κάτι. Και όλοι μου επιτίθονταν.

Και απλά καθόμουν μόνη μου, γυρνούσα στο σπίτι κλαίγοντας και ευχόμουν να μην είχα γεννηθεί για να μη νιώθω αυτή τη μοναξιά. Πολλές φορές έλεγα “γιατί γεννήθηκα Αλβανίδα;”. Είμαι πολύ περήφανη και όποιος με θέλει, με θέλει γι’ αυτό που είμαι γιατί η καρδιά μου έχει πονέσει πάρα πολύ.

Έχω το συναίσθημα της μοναξιάς, αν υπάρχει δεν φεύγει εύκολα. Το έχω ζήσει πολλές φορές στη ζωή μου το πώς είναι να σε μειώνουν και να μην σου δίνουν αξία. Κι έχω καταλάβει ότι αξίζουν. Έχω βρει αυτή τη δύναμη του εαυτού μου και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να την πάρει και να πατήσει πάνω σε αυτή», ανέφερε μεταξύ άλλων συγκινημένη η Αντζελίνα, την οποία οι συμπαίκτρια της χαρακτήρισαν ως "σούργελο" σε έναν άσχημο καβγά.

The Bachelor: Η Αντζελίνα έχει παίξει στις Οικογενειακές Ιστορίες - "Κλάμα" με την ερμηνεία

Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο The Bachelor, ωστόσο η Αντζελίνα έχει κάνει την εμφάνισή της πριν από μερικά χρόνια και στις Οικογενειακές Ιστορίες. Εμείς εντοπίσαμε το επεισόδιο και η αλήθεια είναι πως θα «κλάψετε» με την ερμηνεία της.

Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του νέου ριάλιτι του ALPHA. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκε στο σπίτι του The Bachelor, έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της την προσοχή, τόσο με τις ατάκες της για τις συμπαίκτριές της, όσο και με τον έντονο τρόπο με τον οποίο διεκδικεί τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Αντζελίνα στην τηλεόραση. Η 20χρονη διαγωνιζόμενη, έχει κάνει και μία guest εμφάνιση στη γνωστή σειρά του ALPHA, Οικογενειακές Ιστορίες. Τότε είχε μακριά μαλλιά αλλά η εμφάνισή της δεν έχει αλλάξει σημαντικά. Δείτε εδώ μία απίστευτη εμφάνιση της Σίας από το The Bachelor!