Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor: Ο Βασιλάκος απαίτησε από τη παραγωγή να βγει έξω η Νικολέττα - Αδιανόητος ο καυγάς που ακολούθησε

Άναψαν τα αίματα

The Bachelor: Ο Βασιλάκος απαίτησε από τη παραγωγή να βγει έξω η Νικολέττα - Αδιανόητος ο καυγάς που ακολούθησε
News 26.11.2020 23:30
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα πάνω κάτω συνέβησαν σήμερα στο The Bachelor με αποκορύφωμα τον αδιανόητο καυγά της Νικολέτας με τον Παναγιώτη. Μια κίνηση της παίκτριας τον έκανε έξαλλο με αποτέλεσμα να πάει στη βίλα και να απαιτήσει από αυτήν να βγει έξω.

Ειδικότερα, στο τέλος της δοκιμασίας η Νικολέτα, σε αντίθεση με τις άλλες φορές, δεν φίλησε ή αγκάλιασε τον Βασιλάκο και απλά του πέταξε ένα.. πεταχτό φιλί.. Φυσικά, αυτό τον εξόργισε και τον έκανε να πάει άρρων άρρων στη βίλα αφού είχε βραδιάσει και να απαιτήσει από τη παραγωγή να βγάλουν την Νικολέτα έξω ώστε να μιλήσουν.

Ένας απίστευτος καυγάς ακολούθησε με την Νικολέτα να ουρλιάζει και τον Παναγιώτη να ρίχνει τους κάδους από τα νευρά του.

Παραδόξως όμως, ο τσακωμός έληξε με ένα τριαντάφυλλο μιας και δεν της το είχε δώσει στο τελευταίο ραντεβού. Τα κορίτσια φυσικά είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό και όλες τελικά χάσανε τον ύπνο τους! Δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού επεισοδίου!

The Bachelor: Εκτός εαυτού ο Βασιλάκος με τις ζήλιες των κοριτσιών - «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό!»

Τα κορίτσια του The Bachelor όσο περνάει ο καιρός γίνονται ολοένα και περισσότερο ανταγωνιστικές και διεκδικητικές. Αυτό φυσικά για τον Παναγιώτη λειτουργεί τόσο θετικά όσο και αρνητικά γιατί ενώ τον ενθουσιάζει να «κονταροχτυπιούνται» για αυτόν, από την άλλη τον φέρνουν συχνά σε αμηχανία δίχως να ξέρει πως να αντιδράσει.

Η σημερινή δοκιμασία ξεκίνησε με αναρρήχηση και τελείωσε με ένα δείπνο στο βουνό. Όπως σε κάθε ομαδικό ραντεβού, έτσι και σε αυτό ο Παναγιώτης πήρε την κάθε κοπέλα ξεχωριστά να συζητήσουν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Νικολέττα ήταν η πρώτη του επιλογή, κάτι που έκανε τα κορίτσια να.. βγάλουν δόντια και να πετάξουν τα «καρφιά» τους χωρίς να μπορούν να κρύψουν την ζήλια τους.

Φυσικά, αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζει ο Παναγιώτης και δεν τον ευχαριστεί. Μάλιστα, δήλωσε: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει σήμερα με τα κορίτσια. Η μία τη λέει στην άλλη συνέχεια και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό».

The Bachelor: Παραλίγο να καταρρεύσει η Εριέττα στη δοκιμασία - «Δεν μπορώ.. θα πάθω καρδιά»

Στη σημερινή δοκιμασία The Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος επιφύλασσε κάτι δύσκολο και θαρραλέο για τις κοπέλες, μερικές από τις οποίες όμως δεν αντέδρασαν και τόσο καλά στο άκουσμα της.

Ειδικότερα, οι παίκτριες κλήθηκαν να δείξουν τις ικανότητες τους στην.. αναρρήχηση, κάτι που προκάλεσε τον απόλυτο τρόμο στην Εριέττα.

Παρόλο τον φόβο της, η συγκεκριμένη παίκτρια ξεκίνησε να ανεβαίνει στον βράχο δίχως να μπορεί να κρύψει το άγχος της. Φυσικά μετά από λίγο ξέσπασε σε φωνές και κλάματα δηλώνοντας πως θα πάθει καρδιά και πως δεν μπορεί να κατέβει.

Οι υπεύθυνοι του χώρου έστειλαν αμέσως βοήθεια και η δοκιμασία τέλειωσε νωρίς αλλά με ασφάλεια για την Εριέττα. Ως ανταμοιβή φυσικά, ο Παναγιώτης της έδωσε ένα γλυκό φιλί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκάλυψη: Γιατί είχαν χωρίσει Σία Βοσκανίδου και Παντελής Παντελίδης; Η σχέση που είχε πριν το The Bachelor

The Bachelor: Ο Βασιλάκος παράτησε αυτή την κοπέλα για να μπει στο παιχνίδι - Ήταν χρόνια σε σχέση μαζί της

Share