The Bachelor: Απίστευτο αυτοκινητιστικό ατύχημα για Παναγιώτη - Αντζελίνα

Όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Απίστευτο αυτοκινητιστικό ατύχημα για Παναγιώτη - Αντζελίνα

Σοκαριστικές στιγμές έζησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο «The Bachelor», καθώς υπήρξε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, στο ατομικό του ραντεβού με την Αντζελίνα, με αποτέλεσμα εκείνη να λιποθυμήσει.

Ο πρώτος Bachelor έστειλε ένα μήνυμα στα κορίτσια, όπου αναφερόταν σε ραντεβού για… οδήγηση, περνώντας μέσα από δάση και με στόχο να φτάσουν σε κάποιο προορισμό. Η τυχερή για αυτή τη βόλτα ήταν η Αντζελίνα, αλλά το ραντεβού δεν εξελίχθηκε, όπως θα ήθελαν.

Την ώρα, που ο Βασιλάκος οδηγούσε, η Αντζελίνα εξέφρασε τη ζήλεια της για τον καβγά με την Νικολέττα, που κατέληξε σε… τραντάφυλλο, με αποτέλεσμα να τσακωθούν στο δρόμο. Η κάμερα δείχνει να του πιάνει το τιμόνι, με αποτέλεσμα να χάσουν την ισορροπία του αυτοκινήτου και αυτό να πέσει στο έδαφος.

Ο Παναγιώτης αγχώθηκε για το γεγονός αυτό, προσπαθώντας να επαναφέρει την Αντζελίνα από τη λιποθυμία της. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως, εδώ και πολύ καιρό, το ατύχημα αυτό είχε χαρακτηριστεί ως προμελετημένο από την παραγωγή, αν και το σκηνικό φαινόταν αληθινό. Ένα βήμα πριν τον γάμο η Αντζελίνα!

The Bachelor: Ο Βασιλάκος απαίτησε από τη παραγωγή να βγει έξω η Νικολέττα - Αδιανόητος ο καυγάς που ακολούθησε

Τα πάνω κάτω συνέβησαν σήμερα στο The Bachelor με αποκορύφωμα τον αδιανόητο καυγά της Νικολέτας με τον Παναγιώτη. Μια κίνηση της παίκτριας τον έκανε έξαλλο με αποτέλεσμα να πάει στη βίλα και να απαιτήσει από αυτήν να βγει έξω.

Ειδικότερα, στο τέλος της δοκιμασίας η Νικολέτα, σε αντίθεση με τις άλλες φορές, δεν φίλησε ή αγκάλιασε τον Βασιλάκο και απλά του πέταξε ένα.. πεταχτό φιλί.. Φυσικά, αυτό τον εξόργισε και τον έκανε να πάει άρρων άρρων στη βίλα αφού είχε βραδιάσει και να απαιτήσει από τη παραγωγή να βγάλουν την Νικολέτα έξω ώστε να μιλήσουν.

Ένας απίστευτος καυγάς ακολούθησε με την Νικολέτα να ουρλιάζει και τον Παναγιώτη να ρίχνει τους κάδους από τα νευρά του.

Παραδόξως όμως, ο τσακωμός έληξε με ένα τριαντάφυλλο μιας και δεν της το είχε δώσει στο τελευταίο ραντεβού. Τα κορίτσια φυσικά είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό και όλες τελικά χάσανε τον ύπνο τους! Δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού επεισοδίου!

The Bachelor: Εκτός εαυτού ο Βασιλάκος με τις ζήλιες των κοριτσιών - «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό!»

Τα κορίτσια του The Bachelor όσο περνάει ο καιρός γίνονται ολοένα και περισσότερο ανταγωνιστικές και διεκδικητικές. Αυτό φυσικά για τον Παναγιώτη λειτουργεί τόσο θετικά όσο και αρνητικά γιατί ενώ τον ενθουσιάζει να «κονταροχτυπιούνται» για αυτόν, από την άλλη τον φέρνουν συχνά σε αμηχανία δίχως να ξέρει πως να αντιδράσει.

Η σημερινή δοκιμασία ξεκίνησε με αναρρήχηση και τελείωσε με ένα δείπνο στο βουνό. Όπως σε κάθε ομαδικό ραντεβού, έτσι και σε αυτό ο Παναγιώτης πήρε την κάθε κοπέλα ξεχωριστά να συζητήσουν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Νικολέττα ήταν η πρώτη του επιλογή, κάτι που έκανε τα κορίτσια να.. βγάλουν δόντια και να πετάξουν τα «καρφιά» τους χωρίς να μπορούν να κρύψουν την ζήλια τους.

Φυσικά, αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζει ο Παναγιώτης και δεν τον ευχαριστεί. Μάλιστα, δήλωσε: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει σήμερα με τα κορίτσια. Η μία τη λέει στην άλλη συνέχεια και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό».