Η κίνηση του Αρναούτογλου στους φωτογράφους - Ήταν μαζί με την Νάνσυ Αντωνίου και τον γιο της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Η κίνηση του Αρναούτογλου στους φωτογράφους - Ήταν μαζί με την Νάνσυ Αντωνίου και τον γιο της

Η κάμερα τσάκωσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με την σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου και τον γιό της σε χαλαρή βόλτα τους στην Αθήνα. Το ζευγάρι εντόπισε τους φωτογράφους και τους πλησίασε να μιλήσει.

Ο πάντα χαμογελαστός Γρηγόρης που ακόμα μια σεζόν παρουσιάζει το The tonight show, το οποίο πάει πολύ καλά, ξέρει πως είναι η δουλειά των ρεπόρτερ και των καλλιτεχνών και είναι πάντα πολύ ευγενικός μαζί τους.

Έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση, πλησίασε χαμογελαστός να χαιρετήσει και να ρωτήσει το συνεργείο αν είναι καλά.

γρηγόρης αρναούτογλου
νάνσυ αντωνίου

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δίνει την δική του απάντηση για την "Φάρμα" και ρίχνει σπόντες - "Η τηλεόραση είναι..."

την ραδιοφωνική του εκπομπή μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος για πρώτη φορά απαντά στο αν θα παρουσιάζει την "Φάρμα" αλλά ρίχνει και πολλές σπόντες για όσους δεν είναι τηλεπαρουσιαστές!

“Δε μου έχει γίνει κάποια πρόταση ούτε κάποια κουβέντα και δε ξέρω αν είμαι και εγώ έτοιμος να αναλάβω κάτι τέτοιο. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι τηλεόραση είναι και ηθοποιοί που βγήκαν πολλοί τον τελευταίο καιρό και γίναν παρουσιαστές. Η τηλεόραση είναι ένα άλλο πράγμα, πρέπει να είσαι τηλεπαρουσιαστής.

Η τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση ούτε με την ηθοποιία ούτε με το τραγούδι ούτε με το youtube” ανέφερε χαρακτηριστικά. Έκτακτη ανακοίνωση για τον Γρηγόρη και το The 2 night show.

Έκτακτη τοποθέτηση του ΑΝΤ1 για το The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μόλις πριν από λίγη ώρα, βγήκε μία έκτακτη τοποθέτηση του ΑΝΤ1 η οποία αφορά την αυριανή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show, το οποίο για ακόμα μία φορά θα έχει τους πιο λαμπερούς καλεσμένους.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την πάντα λαμπερή Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια εξηγεί τους λόγους που προστατεύει την προσωπική της ζωή και την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μεταξύ άλλων, μιλά για την εκπομπή «Roomies», που παρουσιάζει μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τη Μαρία Σολωμού , για την μεταξύ τους σχέση αλλά και το πώς αντιμετώπισαν το γεγονός ότι η Κατερίνα Ζαρίφη νόσησε με κορονοϊό. Τέλος, ανταγωνίζεται τον Γρηγόρη στο «Μάντεψε το!» το παιχνίδι που έχει δημιουργήσει μεταξύ τους μια κόντρα δίχως τέλος!!

Στην παρέα του «The 2Night Show» έρχεται και η εκρηκτική Κατερίνα Λένη. Η πρώην παίκτρια του «MasterChef 4» που έγινε viral με τις κόντρες, τις δηλώσεις και τις επικές ατάκες της , συναντά για πρώτη φορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πώς μπήκε στη ζωή της η μαγειρική; Πώς πήρε την απόφαση να λάβει μέρος στο Master Chef ;

Γιατί δε θέλει να λύσει τις διαφορές της με κανέναν από τους συμπαίκτες της; Πώς είναι η συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου; Πώς είναι η προσωπική της ζωή; Αυτά και άλλα πολλά, θα απαντήσει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Ο γοητευτικός Δημήτρης Αλεξάνδρου, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μιλά για όσα καλά συνέβησαν στην ζωή του το 2020 όχι μόνο σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο και αποκαλύπτει το δυνατό «ξεσκαρτάρισμα» που έκανε. Σχολιάζει την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να απέχει από την τηλεόραση, μιλά για τον χωρισμό του από τη Μαρία Καλάβρια, τις σχέσεις τους σήμερα, καθώς και για την συμμετοχή του στην εκπομπή «Style Me Up» .

Όλα αυτά, στο “The 2night Show” αύριο στις 23:30 το βράδυ στον ΑΝΤ1! Δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον γιο του.