Mega - τηλεοπτικό party: Με ποιον τραγουδιστή θα κάνουμε αλλαγή χρονιάς

Το περιμένουμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Mega - τηλεοπτικό party: Με ποιον τραγουδιστή θα κάνουμε αλλαγή χρονιάς

Η φετινή αλλαγή χρονιάς θα είναι σίγουρα πoλύ διαφορετική από όλες τις άλλες, το Mega ανακοίνωσε τον τραγουδιστή που θα μας κρατήσει συντροφιά στο εορταστικό show που έχει προγραμματιστεί να γίνει με πολλές εκπλήξεις.

Λόγω την πανδημίας του κορωνοϊού οι περισσότεροι θα μείνουμε σπίτι να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να περάσουμε καλά, το Mega έχει κανονίσει για αυτό και έχει προετοιμάσει ένα show που θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το βράδυ!

Ο καλλιτέχνης λοιπόν που θα βρίσκεται μαζί μας θα είναι ο Αντώνης Ρέμος και αυτό ανακοινώθηκε από το Πάμε Δανάη. Μάλιστα το ρεπορτάζ αποκάλυψε πως το show θα έχει πολλές εκπλήξεις και θα έχει συνδέσεις όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο!

Δείτε ποιο πρόσωπο πάει στο Mega και πρόκειται να κάνει χαμό!

'Ελα και θα δεις: Η νέα εκπομπή του Mega με τον Θοδωρή Αθερίδη

Μια νέα εκπομπή είναι έτοιμη να ξεκινήσει στο Mega με οικοδεσπότη τον Θοδωρή Αθερίδη, Έλα να δεις! Ένα εβδομαδιαίο night talk έρχεται τον Δεκέμβρη στις οθόνες μας.

Κάθε εβδομάδα «αληθινές», αλλά και απροσδόκητες παρέες, ξεδιπλώνουν ενδιαφέρουσες ιστορίες προσωπικοτήτων, που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα. Όλοι μαζί θα θυμηθούν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα μοιραστούν συναισθήματα σε μία ξεχωριστή, τηλεοπτική συνάντηση με τη δημιουργική επιμέλεια της Σεμίνας Διγενή.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ»…. πώς να περνάς καλά τα βράδια!

Οι παρεΐστικες βραδιές, με οικοδεσπότη τον Θοδωρή Αθερίδη, υπόσχονται συγκίνηση, αποκαλύψεις, γέλιο, προκλήσεις, αιφνιδιασμούς με δημοφιλείς καλεσμένους. Και … η μουσική φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει! Η μπάντα της εκπομπής με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούντζο, θα δίνει το ρυθμό σε κάθε εκπομπή, συνοδεύοντας αγαπημένους ερμηνευτές.