Τάσος Ξιαρχό: "Πρέπει να φύγει η Ζωζώ από το J2US, είναι κάθε φορά..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό:

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο χορογράφος και περσινός νικητής του Just The Two oF Us Τάσος Ξιαρχό o οποίος αποκάλυψε για τον ενδεχόμενο να τον δούμε στην Eurovision αλλά δήλωσε πως πρέπει να φύγει από τον διαγωνισμό η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Ο χορογράφος που έιχε ξεχωρίσει με την σκηνική του παρουσία στο περσινό J2US δήλωσε πως θα πήγαινε στην Eurovision αν γινόταν χωρίς περιορισμούς και μέτρα.

“Η Γωγώ Τσαμπά είναι τόσο γλυκιά και καλή που δεν έχει στο μυαλό της να κάνει σκηνική παρουσία, είναι απλά πολύ καλός άνθρωπος. Κανονικά αυτή τη βδομάδα πρέπει να φύγει η Ζωζώ από το Just γιατί είναι κάθε φορά το ίδιο πράγμα.

Αυτή την εβδομάδα όμως θα έχει φοβερή παρουσία από τον Αθητάκη, τον έκανα να χορέψει και παραγγώνισα λίγο τη Ζωζώ. Με κάλεσε στο καμαρίνι και μου λέει “εγώ που θα είμαι και αυτός θα χορεύει, θέλω να φαίνομαι”” είπε χαρακτηριστικά. Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές από το show.

J2US: Τα τρία ζευγάρια που ήρθαν πρώτα σε ψήφους!

Στο χθεσινό 21/11 live του J2US οι εκπλήξεις ήταν πολλές με την μόνη δυσάρεστη την αποχώρηση της Παρθένας Χοροζίδου και του Χρήστου Χολίδη. Μάθαμε όμως ποια ήταν τα ζευγάρια που ήρθαν πρώτα στην προτίμηση του κοινού.

Στην πρωινή εκπομπή του Έλα Χαμογέλα την Κυριακή ο Γρηγόρης Μπάκας είχε το ρεπορτάζ που αποκάλυπτε ποια ήταν τα ζευγάρια με τις περισσότερες ψήφους.

«Πρώτα στις προτιμήσεις του κοινού ήταν τα ακόλουθα ζευγάρια: Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Ζόζεφιν, ο Βαγγέλης Κακουριώτης μαζί με την Ζένια Μπονάτσου, ο Λευτέρης Πανταζής και η Ζωή Δημητράκου», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Μπάκας.