The 2night show: Στιγμή σιγής στο πλατό του ΑΝΤ1: "Καλό ταξίδι..."

Τα συγκινητικά λόγια του Αρναούτογλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The 2night show: Στιγμή σιγής στο πλατό του ΑΝΤ1:

Ο θάνατος του Σάκη Σωτηράκη βύθισε στη θλίψη και τον καλό του φίλο Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος τον αποχαιρέτησε μέσα από την εκπομπή του “The 2night show”.

Ο 64χρονος ήταν επικεφαλής της Επίλεκτης Ομάδας Διάσωσης, ενώ στη συμπρωτεύουσα είχε μακρά προσφορά στον εθελοντισμό και μάλιστα, συμμετείχε σε δεκάδες ομάδες, ανάμεσά τους η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Ο Σάκης Σωτηράκης έδωσε μάχη με τον κορονοϊό, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, αλλά τελικά νικήθηκε και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ.

Συγκεκριμένα, στην έναρξη της βραδινής εκπομπής του ΑΝΤ1 προβλήθηκε μια φωτογραφία του Σάκη Σωτηράκη έχοντας δίπλα τα εξής λόγια: «Η σημερινή εκπομπή είναι αφιερωμένη στη μνήμη του φίλου μου Σάκη Σωτηράκη…Στον άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του, στο να βοηθάει τους συνανθρώπους μας. Καλό ταξίδι Σάκη…».

Ύστερα, καλεσμένη στο πλατό ήταν η Κική Λιτσάκη από τις Σφήκες που μίλησε πρώτη φορά για τα ναρκωτικά και την φυλάκισή της.

Συναγερμός στον ΑΝΤ1 με κρούσμα κορωνοϊού - Σταμάτησε το The 2night show

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει εδώ και μερικές ώρες στον ΑΝΤ1 καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα εντοπίστηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού στα Στούντιο Κάπα. Για το λόγο αυτό, σταμάτησαν ξαφνικά τα γυρίσματα του The 2night Show.

Όπως σε όλα τα κανάλια, έτσι και στον ΑΝΤ1 γίνονται κάθε εβδομάδα τεστ κορωνοϊού προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κάποιος εργαζόμενος έχει νοσήσει.

Έτσι, σήμερα εντοπίστηκε ένα κρούσμα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να υπάρχει και δεύτερο κρούσμα. Οι άνθρωποι του σταθμού αποφάσισαν να διακόψουν τα γυρίσματα του The 2night Show. Θετική στον κορωνοϊό βέβαια βρέθηκε και η Αμαρυλλίς. Δείτε εδώ όλα όσα είπε για την ασθένειά της.