Αφροδίτη Γραμμέλη: Τα έβαλε με την Θεοφανία Παπαπθωμά - "Νιώθω προσβεβλημένη!"

Όσα σχολίασε για τις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γραμμέλη: Τα έβαλε με την Θεοφανία Παπαπθωμά -

Την συνέντευξη της Θεοφανίας Παπαθωμά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασε το Pop up και η Αφροδίτη Γραμμέλη ξέσπασε εναντίων της ηθοποιού!

Πιο συγκεκριμένα η Θεοφανία έκανε της εξής δήλωση: «Είχα πάντα αγάπη από τις γυναίκες γιατί δεν κλέβω άντρες» η οποία εξόργισε την δημοσιογράφο.

«Εγώ διαφωνώ σε ότι είπε η Θεοφανία Παπαθωμά. Πρώτον, δεν είναι αστείο αυτό που έχει γίνει με τον Γρηγόρη Πετράκο. Είναι πάρα πολύ σοβαρό, αλλά δεν είναι τώρα της παρούσης να το ξανασυζητήσουμε και να το αναλύσουμε, έχει πάρει το δρόμο που θα έπρεπε να έχει πάρει.

Σε ότι αφορά το ότι την αγαπούν οι γυναίκες γιατί δεν κλέβει άντρες, εγώ ως γυναίκα νιώθω αφόρητα προσβεβλημένη. Τους άντρες δεν τους κλέβεις, οι άντρες έρχονται αν θέλουν ή αν δεν θέλουν. Αν έχουν τη διάθεση να αφήσουν τη σύντροφό τους ή αν δεν θέλουν. Αν αγαπήσουν μια άλλη γυναίκα σημαίνει ότι δεν αγαπούν αρκετά τη σύντροφό τους. Δεν είναι κλέφτρα η γυναίκα ούτε αντίστοιχα κλέφτης ο άντρας που θα πάρει μια γυναίκα μέσα από μία σχέση. Δείτε ακόμα ένα ξέσπασμα της δημοσιογράφου.

Άρα, αν αγαπηθεί μια γυναίκα, αγαπιέται γι’ αυτό που είναι από τις άλλες γυναίκες και όχι γιατί δεν κλέβει άντρες. Δεν κλέβονται οι άντρες, δεν είναι ούτε βάζα, ούτε κολιέ, ούτε δαχτυλίδια. Είναι δυνατόν να αγαπήσεις μια γυναίκα επειδή δεν κλέβει άντρες; Λογικά εννοούσε ότι δεν συνάπτει σχέσεις με ανθρώπους που είναι μέσα σε μια άλλη σχέση ή είναι κάπου αλλού. Εγώ αυτό θέλω να καταλάβω, αλλιώς δεν συμφωνώ καθόλου», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Θεοφανία Παπαθωμά: Η απάντηση της για τις αιχμές στον Γρηγόρη Πετράκο - "Εμένα μου φαίνεται αστείο..."

Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2 night show και μίλησε μεταξύ άλλων για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενα του συζύγου της Γρηγόρη Πετράκου για τον κορωνοϊό.

«ο Γρηγόρης έκανε μια έρευνα, δημοσίευσε κάποια επίσημα στατιστικά στοιχεία και κάποιες γνωματεύσεις γιατρών ειδικών. Έκανε μια αναδημοσίευση στην ουσία, δηλαδή δεν είπε κάτι δικό του. Οπότε όλος αυτός ο ντόρος, πραγματικά, εμένα μου φαίνεται λίγο αστείος. Όλο αυτό το ανάθεμα».

«Ο Γρηγόρης φοράει την μάσκα εκεί που πρέπει, αλλά το να μη θες να πας εκεί που φοράνε μάσκα και να κάθεσαι σπίτι σου για να μην την φορέσεις, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Δεν είπε ποτέ ότι πάει στα μέρη που φοράνε μάσκα και αυτός δεν την φοράει. Αυτό παρερμηνεύτηκε λίγο γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα» πρόσθεσε η ηθοποιός. «»Δεν είπε καμία δική του θεωρία. Ήταν τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΔΥ και το CDC».