Big Brother: Ο Παναγιώτης Βαρουξής έκρινε άσχημα τον αδερφό του - «Ήταν μεγάλο λάθος του Χρήστου που..»

Τον «άδειασε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Ο Παναγιώτης Βαρουξής έκρινε άσχημα τον αδερφό του - «Ήταν μεγάλο λάθος του Χρήστου που..»

Ο Παναγιώτης Βαρουξής το πρωί της Παρασκευής μίλησε στην εκπομπή Love It και δεν δίστασε να κρίνει τις πράξεις του αδερφού του, Χρήστου, αναφορικά με το Big Brother.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη Σοφία και στη απόφαση της να σώσει τον Χρήστο: «Η Σοφία σκέφτηκε έξυπνα για να βγάλει τη Ραμόνα. Έσωσε τον Χρήστο και άφησε την Άννα Μαρία και τον Πυργίδη που είναι δυνατοί για να βγάλουν τη Ραμόνα».

«Δεν τον θεωρεί τόσο δυνατό παίκτη» δήλωσε για τη Σοφία. Παρεμπιπτόντως, δείτε εδώ τι αλλαγή έκανε ο Παναγιώτης μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι.

Αναφορικά με τον Ζακ δήλωσε: «Ο Ζακ έχει αλλάξει πλέον. Βλέπω την άποψή του και ότι θα έρθει σε αντιπαράθεση» ενώ για την Άννα Μαρία είπε: «Δεν καταλαβαίνουν αυτή η γυναίκα τι έχει περάσει»

Δεν παρέλειψε φυσικά να σχολιάσει την απόφαση του Χρήστου: «Χθες ψήφισε την Άννα Μαρία που ήταν μεγάλο λάθος. Δεν μπορώ να τον δικαιολογήσω σε αυτή τη φάση. Επηρεάζεται από τη Ραμόνα και αυτός και ο Πυργίδης».

Δείτε παρακάτω τα σχετικά αποσπάσματα:

Big Brother: Ξεκάθαρος ο Παναγιώτης - «Άλλαξα γνώμη για άτομα από το σπίτι»

Ο Παναγιώτης Βαρουξής εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων μίλησε με πολύ ξεκάθαρο τρόπο για τα άτομα που γνώρισε μέσα στο σπίτι, σχολιάζοντας πως για πολλούς άλλαξε γνώμη αφού είδε τα επεισόδια.

Ο ένας από τους δύο δίδυμους αποχώρησε την Παρασκευή από το παιχνίδι και θέλησε να κάνει μία έκπληξη στον αγαπημένο παρουσιαστή που έχει πλέον συνηθίσει να βλέπει πρόσωπα που σχολιάζει να εμφανίζονται στην εκπομπή του.

Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως έχασε πάσα ιδέα για μερικά άτομα μέσα στο σπίτι ωστόσο μένει σταθερή η άποψή του για κάποιους.

Ο Παναγιώτης επίσης σχολίασε πως αγαπάει πολύ την Άννα Μαρία παρ' όλο που κάποιοι τη θεωρούν... τρελή. "Έχει ωραία τρέλα" είπε ο Παναγιώτης τονίζοντας πως την αγάπησε όταν σε μία δοκιμασία την είδε να τον σταυρώνει.