Ο Λάκης Λαζόπουλος αναπολεί

Το κλείσιμο των θεάτρων του έχει στοιχίσει αρκετά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Λάκης Λαζόπουλος αναπολεί

Θλίψη και άγχος έχει σκορπίσει παγκοσμίως ο νέος ιός και η ραγδαία έξαρση του έχει σοβαρές επιπτώσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και ιδιαίτερα στους ψυχολογικούς. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένας από τους ανθρώπους που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πολλοί Έλληνες ηθοποιοί, τραγουδιστές και πρόσωπα της σόου μπιζ μοιράζονται καθημερινά τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το ίδιο κάνει και ο αγαπημένος Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος έχει απογοητευτεί με την επέκταση των μέτρων και του ολικού lockdown και μοιράστηκε με τους φίλους στο instagram μια φωτογραφία που κάνει τη δική του πρόβλεψη. Ο ίδιος ανυπομονεί να αρθούν τα μέτρα ώστε να ξεκινήσει και πάλι η θεατρική παράσταση που συμμετέχει «Προδοσία» και να έχει την ευκαιρία ο κόσμος να την απολαύσει με άνεση και πάνω από όλα ασφάλεια.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος θεωρεί πως με την άκρη του ματιού του τελειώσει το lockdown τέλη.. Ιανουαρίου! Ας ελπίσουμε να πέσει έξω και η κατάσταση να βελτιωθεί άμεσα, καθώς επικρατεί ο απόλυτος εφιάλτης μετά την ανακοίνωση των σημερινών κρουσμάτων.

 Σε άσχημη κατάσταση και ο Λάκης Λαζόπουλος

«Λύγισε» ο Λάκης Λαζόπουλος για το θάνατο της συζύγου του - Δάκρυσε μπροστά στην κάμερα

Ο Λάκης Λαζόπουλος δάκρυσε μπροστά στις κάμερες όταν μίλησε για το βιβλίο που έγραψε μετά το θάνατο της συζύγου του, Τασούλας. «Λύγισε» την ώρα της συνέντευξης στην εκπομπή Πρωινό.

«Είναι η πρώτη φορά που καταγράφω δικά μου συναισθήματα και σκέψεις. Συνήθως δεν γράφω, δεν μου αρέσει. Σα να έγινε ο τρόπος να πάω να ξεθάψω πράγματα, γιατί ήθελα να τα ξαναζήσω», είπε αρχικά και τα μάτια του βούρκωσαν με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να βγάλει λέξη.

«Ψάχνω τις λέξεις, κάπου εδώ γύρω είναι πεταμένες και δεν τις βρίσκω. Δεν ξαναζείς κάτι. Είπα ας κάνω μια ζωή νοητή που ο ένας δεν υπάρχει κι ο άλλος υπάρχει», είπε στη συνέχεια. Απασφάλισε ο Λάκης Λαζόπουλος από την άλλη για την επιστροφή του στην τηλεόραση.