Απασφάλισε ο Λάκης Λαζόπουλος για την επιστροφή του στην τηλεόραση

Τι είπε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απασφάλισε ο Λάκης Λαζόπουλος για την επιστροφή του στην τηλεόραση

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων απασφάλισε και για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην ελληνική τηλεόραση. Ταυτόχρονα μίλησε και για την νέα του παράσταση που έκανε πρεμιέρα χθες.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην πρωτόγνωρη εμπειρία που βιώνουμε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα.

Αυτά είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την επιστροφή του στην ελληνική τηλεόραση

«Καιρός ήταν να βρεθώ σε ένα δραματικό ρόλο. Την παίξαμε την κωμωδία, την ευχαριστηθήκαμε και τώρα που ζούμε όλοι το δράμα, μην διαφοροποιηθώ εγώ. Συμμετέχω στο γενικό δράμα και το ζούμε όλοι μαζί».

«Να επιστρέψω εγώ; Μόνος μου; Να μπω στην τηλεόραση και να πω γεια σας, ήρθα; Όχι! Δεν είναι στις προθέσεις μου να ανοίγω τις τηλεοράσεις και να μπαίνω μέσα».

«Δεν είμαι σε καμία απολύτως συζήτηση. Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Ούτε έβλεπα ούτε και βλέπω προγράμματα. Και ένας που είναι νεκροθάφτης δεν πάει στα νεκροταφεία να παρακολουθεί τις υπόλοιπες κηδείες» πρόσθεσε, επίσης, ο Λάκης Λαζόπουλος. Δείτε εδώ και την σπάνια εξομολόγηση που έκανε πριν από λίγο καιρό για την σύζυγό του.

Λάκης Λαζόπουλος: Η αποκάλυψη για τους "10 μικρούς Μήτσους" - «Πήγα στο γιατρό και...»

Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι». Ο ηθοποιός - παρουσιαστής, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους «10 μικρούς Μήτσους» και στην ιδέα του να τους δημιουργήσει.

«Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι προήλθαν τυχαία. Ήμουν σε ένα γιατρό, είχε ανέβει η πίεση μου και του έλεγα πως δεν μπορώ να μπω στο θέατρο. Μου λέει γιατί δεν πας στην τηλεόραση που, άμα στη δίνει, θα ανοίγεις την πόρτα και θα βγαίνεις έξω.

Βγήκα λοιπόν έξω με αυτή την πληροφορία. Πήγα σπίτι μου και ξαφνικά, επειδή τον πατέρα μου τον έλεγαν Μήτσο και είδα τους Δέκα Μικρούς Νέγρους, συνδύασα αυτά και λέω Δέκα Μικροί Μήτσοι. θα αρχίσω να τους φτιάχνω. Μου αρέσει ο τρόπος που φτιάχνεις έναν ρόλο, κρυίως ως προς τη φωνή. Στη μάνα, ας πούμε είχα άγχος γιατί ήταν η πρώτη φορά που θα έπαιζα γυναικείο ρόλο. Δεν είχα περιθώριο να φαίνεται πως το κοροϊδεύω, έπρεπε να είναι μια αληθινή μάνα. Έτσι, έκανα ένα… δάνειο από τη Σαπφώ Νοταρά» παραδέχθηκε, ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε πως «υπάρχει μια στιγμή που τα πράγματα αλλάζουν μέσα σου και πέρνουν έναν δρόμο άλλον. Διαφοροποιείσαι μέσα σου, θες και την ησυχία του θεάτρου. Το θέατρο μ’ αρέσει πάρα πολύ, πάντα μου άρεσε. Την πρώτη δεκαετία της ζωής μου δεν έκανα καθόλου τηλεόραση, δεν μου άρεσε καθόλου. Βρέθηκα σε αυτήν τελείως συμπτωματικά». Δείτε ωστόσο και φωτογραφία μέσα από το σπίτι του έμενε ο πατέρας του με τη μητέρα του.