Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου

Πολύ τρυφερό εκ μέρους του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους της σόου μπιζ, κυρίως για τις κοινωνικές του πράξεις και τη βοήθεια που παρέχει στον κόσμο. Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του.

Ειδικότερα, ο Γιώργος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πόσο μεγάλη αξία και σημασία έχει να δίνουμε αιμοπετάλια, καθώς υπάρχουν πολλοί που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Όπως επισήμανε και ο ίδιος, η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ γρήγορη και απλή αλλά ταυτόχρονα τόσο σημαντική.

Μέσω ενός instastory του, ο Αγγελόπουλος έδωσε αναλυτικά τις πληροφορίες του νοσοκομείου, τις ώρες αιμοληψίας καθώς και την διεύθυνση. Εκτός από αυτό, ο Γιώργος έκανε και τεστ κορωνοϊου!

Καλό είναι να παραδειγματιστούμε από τέτοιες κινήσεις και πράξεις και να βοηθάμε όσο περισσότερο μπορούμε!

Δείτε παρακάτω το instastory του Γιώργου Αγγελόπουλου:

Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συγκίνησε με την εξομολόγησή του - «Με προσέγγισε ένα κακοποιημένο παιδί»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ALPHA Παντού και συγκίνησε μέσα από την εξομολόγηση που έκανε για ένα περιστατικό που συνέβη στην παρουσίαση βιβλίου του, αποκαλύπτοντας πως τον είχε προσεγγίσει ένα κακοποιημένο παιδί.

Ο νικητής του Survivor δε δίστασε να κάνει μία πολύ δυνατή εξομολόγηση στην νέα εκπομπή του ALPHA, ενώ μίλησε για το σωματείο Φύλακας Άγγελος, το οποίο ίδρυσε μαζί με τον Τάσο Ντούγκα και την Ράνια Κωστάκη.

Αυτή ήταν η εξομολόγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Μετά από μια παρουσίαση του βιβλίου μου στη Θεσσαλονίκη, μας προσέγγισε ένα παιδί 14 ετών και μας ζήτησε διακριτικά να μας μιλήσει. Το παιδί κακοποιούταν από τον πατέρα του. Αφορούσε σε έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας του αλκοολισμού.

Πρέπει να τονίσουμε ότι σε έναν εθισμό πάσχει όλη η οικογένεια. Το εύκολο είναι να κρίνουμε, το δύσκολο είναι να σκύψουμε να δούμε το πρόβλημα. Έτσι μόνο θα καλυτερεύσουμε όλων τη ζωή, όχι μόνο του παιδιού.

Στη συνέχεια είδα πολύ χειρότερα περιστατικά…».

Να σημειώσουμε πως έχει ακουστεί ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μπει σε σειρά του ΣΚΑΪ. Δείτε εδώ σε ποια!

Γιώργος Αγγελόπουλος alpha