Δύσκολες ώρες για την Μελίνα Ασλανίδου - Πένθος στην οικογένεια της

Δυστυχώς..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για την Μελίνα Ασλανίδου - Πένθος στην οικογένεια της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Μελίνα Ασλανίδου και η οικογένεια της μετά την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου προσώπου τους.

Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram για μια πρόσφατη απώλεια που είχαν στην οικογένεια της.

Δυστυχώς, η Μελίνα Ασλανίδου έχασε τον αγαπημένο της θείο με τον οποίο διατηρούσε κάτι παραπάνω από καλές σχέσεις ενώ άλλος ένα ακόμη θάνατος την συγκλόνισε.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μελίνα Ασλανίδου για τον χαμό του θείου της:

Δύσκολες ώρες για την Μελίνα Ασλανίδου

Ράγισε καρδιές η Μελίνα Ασλανίδου - Η φωτογραφία με αγαπημένο της πρόσωπο που έχει πεθάνει

Καρδιές ράγισε η Μελίνα Ασλανίδου με μια φωτογραφία που δημοσίευσε από τα παλιά. Η τραγουδίστρια, θέλησε να μοιραστεί μια ανάμνηση της με ένα αγαπημένο πρόσωπο, που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και αρκετά χρόνια.

Η ίδια είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή. Βέβαια, σπάνιες είναι αυτές με τον σύντροφο της, Βασίλη Μουντάκη.

Πριν από μερικές ώρες ωστόσο, ράγισε καρδιές με μια φωτογραφία που δημοσίευσε. Θυμήθηκε τα παλιά και συγκεκριμένα τις εποχές που τραγουδούσε με τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2012 από οξύ πνευμονικό οίδημα σε ηλικία 64 ετών.

Η Μελίνα Ασλανίδου, είχε πολύ καλές σχέσεις με τον σπουδαίο τραγουδιστή, ενώ είχαν πολλές φορές τραγουδήσει μαζί. Ο θάνατος του, την είχε τσακίσει ψυχολογικά, όπως ακόμη πολλούς καλλιτέχνες.

Μελίνα Ασλανίδου Δημήτρης Μητροπάνος φωτογραφία

Ανατριχίλα με την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση με την οποία κατάφερε να προκαλέσει κανονική ανατριχίλα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, σε μία πολύ ξεχωριστή μέρα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους followers της τις σκέψεις και γενικότερα αναρτήσεις για θέματα που την απασχολούν.

Μάλιστα, συχνά τοποθετείται δημόσια για θέματα για τα οποία άλλοι θα προτιμούσαν να μην γράψουν κάτι προκειμένου να μην σηκώσουν θύελλα αντιδράσεων. Δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε η Μελίνα Ασλανίδου για τον θάνατο που την τσάκισε.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου που προκάλεσε ανατριχίλα

Η Μελίνα Ασλανίδου λοιπόν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει κρατώντας το σήμα για την ημέρα ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, κάτι που έκαναν άλλωστε σήμερα πολλοί celebrities.

Μελίνα Ασλανίδου ανάρτηση καρκίνος μαστού