Θλίψη για την Μελίνα Ασλανίδου... Τέτοιες στιγμές δεν θέλουν πολλά λόγια

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θλίψη για την Μελίνα Ασλανίδου... Τέτοιες στιγμές δεν θέλουν πολλά λόγια

Θλίψη επικρατεί από χθες 25/11 όχι μόνο για την Μελίνα Ασλανίδου, αλλά και παγκοσμίως. Ένας θάνατος προσώπου που έχει αφήσει μεγάλη ιστορία πίσω του, έχει συγκλονίσει τον κόσμο.

Ο λόγος για την απώλεια του θρύλου του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος στις αρχές Νοεμβρίου είχε κάνει επέμβαση στον εγκέφαλο ενώ οκτώ μέρες μετά την εγχείριση, είχε πάρει εξιτήριο από την κλινική στην οποία νοσηλευόταν για να συνεχίσει σπίτι την ανάρρωσή του.

"Έξι ασθενοφόρα έσπευσαν στην κατοικία του για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Με τον Μαραντόνα ήταν μαζί η κόρη του Ντάλμα", έγραψε η εφημερίδα που ανακοίνωσε το θάνατο του.

Ανάμεσα λοιπόν στους καλλιτέχνες παγκοσμίως που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια, ήταν και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία του, χωρίς πολλά λόγια στη λεζάντα της. Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια, ραγίζει καρδιές.

Μελίνα Ασλανίδου Diego Maradona ανάρτηση Instagram

Ράγισε καρδιές η Μελίνα Ασλανίδου - Η φωτογραφία με αγαπημένο της πρόσωπο μετά το θάνατο του

Καρδιές ράγισε η Μελίνα Ασλανίδου με μια φωτογραφία που δημοσίευσε από τα παλιά. Η τραγουδίστρια, θέλησε να μοιραστεί μια ανάμνηση της με ένα αγαπημένο πρόσωπο, που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και αρκετά χρόνια.

Η ίδια είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή. Βέβαια, σπάνιες είναι αυτές με τον σύντροφο της, Βασίλη Μουντάκη.

Πριν από μερικές ώρες ωστόσο, ράγισε καρδιές με μια φωτογραφία που δημοσίευσε. Θυμήθηκε τα παλιά και συγκεκριμένα τις εποχές που τραγουδούσε με τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2012 από οξύ πνευμονικό οίδημα σε ηλικία 64 ετών.

Η Μελίνα Ασλανίδου, είχε πολύ καλές σχέσεις με τον σπουδαίο τραγουδιστή, ενώ είχαν πολλές φορές τραγουδήσει μαζί. Ο θάνατος του, την είχε τσακίσει ψυχολογικά, όπως ακόμη πολλούς καλλιτέχνες.

Μελίνα Ασλανίδου Δημήτρης Μητροπάνος φωτογραφία