Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

Τα υπέροχα λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να τοποθετηθεί δημόσια για θέματα που την απασχολούν και να σχολιάσει την επικαιρότητα μέσα από τα social media, στα οποία άλλωστε είναι και πολύ ενεργή, ενώ δυνατές αναρτήσεις έκανε και τη μέρα της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

«ΧΑΠ !!!χρονια αποφρακτική πνευμονοπάθεια !! @ανασα_ναι Μπες και βρες Τips , πως μπορείς να κανεις πιο εύκολη την ζωή σου γιατί μπορείς», έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου στην ανάρτησή της.

Μελίνα Ασλανίδου instagram

«Λύγισε» το διαδίκτυο με την εξομολόγηση της Μελίνας Ασλανίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση και μία πολύ τρυφερή εξομολόγηση, με την οποία κατάφερε να κάνει όλο το διαδίκτυο, να «λυγίσει».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά μοιράζεται ένα σωρό στιγμιότυπα με τους followers της ενώ ανεβάζει και θέματα που την απασχολούν προκειμένου να κάνει το δικό της σχόλιο.

Αυτή είναι η εξομολόγηση της Μελίνας Ασλανίδου που έκανε το διαδίκτυο να «λυγίσει»

Η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία γράφει «Εγώ σε αγαπώ» και τη συνόδευσε με μία ιδιαίτερη λεζάντα. Βέβαια τις προηγούμενες μέρες άφησε "άφωνους" τους διαδικτυακούς της φίλους με μία φωτογραφία της από το παρελθόν. Δειτε τη εδώ και δε θα την αναγνωρίζετε!

«Απλά τα πράγματα ... άνευ όρων .. χωρίς δεύτερη σκέψη ... όλα είναι αγάπη ...», έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου κάτω από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Χαρές στο σπίτι της Μελίνας Ασλανίδου και του Βασίλη Μουντάκη

Χαρές είχαν στο σπίτι τους, η Μελίνα Ασλανίδου και ο σύντροφος της, Βασίλης Μουντάκης, καθώς μπήκα στο κλίμα των Χριστουγέννων και στόλισαν το δέντρο στο σαλόνι τους.

Η τραγουδίστρια και ο κομμωτής από την Κρήτη, ζουν έναν όμορφο έρωτα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν θέλουν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, στο Instagram η Μελίνα Ασλανίδου μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητα της. Και με μια ανάρτηση πριν από λίγες ώρες μας έδειξε το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το σαλόνι τους, το οποίο στόλισε προχθες.

Μέχρι στιγμής είναι το πιο εντυπωσιακό!

Μελίνα Ασλανίδου σύντροφος σπίτι