Συγκλονίζει ο Θανάσης Αλευράς: «Διαγνώσθηκα με...»

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει ο Θανάσης Αλευράς: «Διαγνώσθηκα με...»

Ο Θανάσης Αλευράς το πρωί της Παρασκευή μίλησε στο Πάμε Δανάη και εξομολογήθηκε για το πρόβλημα υγείας που του έχει διαγνωσθεί και που αντιμετωπίζει από τότε που ήταν μικρός.

Ο ηθοποιός,που μεταξύ των άλλων τον τσάκωσαν σε παραλία γυμνιστών, είπε συγκεκριμένα:

«Είναι και μία καμπάνια στην οποία και παίρνω μέρος καθώς πριν από αρκετά χρόνια, σχεδόν 15 16 διαγνώσθηκα με την πιο ελαφριά μορφή ψωρίασης αλλά επειδή τα αυτοάνοσα θερίζουν τα τελευταία χρόνια κι έχει να κάνει με το δέρμα και φαίνεται, είναι καλό να μην ντρέπεσαι.

Μιλάω για την αποδοχή του πράγματος. Δημιουργήθηκε και κάτι θέλει να μου πει. Βρήκα τον γιατρό μου και το έπιασα και ψυχολογικά. Εγώ το αντιμετώπισα ως ένα σημάδι ότι εγώ δεν κάνω κάτι καλά. Δεν έχω καταλήξει ακόμα αλλά το παίρνω ότι έπρεπε να έχει περισσότερο φροντίδα το σώμα και η διατροφή μου, ο τρόπος που σκέφτομαι. Είναι σύνθετο πράγμα.

Δεν είχα πολύ μεγάλο θέμα και δεν ταράχτηκα. Με έχει ψιλοξεχάσει τώρα η ψωρίαση. Κάνω τρέξιμο, όσο και να βαριέμαι. Ή ψυχοθεραπεία για να καταλάβεις τι γίνεται μέσα σου. Άλλαξα και λίγο διατροφή.» κατέληξε λέγοντας ο Θανάσης Αλευράς.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από το Πάμε Δανάη:

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ηθοποιό - Πάσχει από λέμφωμα

Από λέμφωμα πάσχει πασίγνωστος και επιτυχημένος ηθοποιός, λέγοντας όμως πως η πρόγνωσή του είναι καλή. Οι ώρες που περνάει είναι δύσκολες.

Ο ίδιος είναι παντρεμένος με την ίδια γυναίκα εδώ και 40 χρόνια, παρότι εργάζεται σε μια βιομηχανία γνωστή για τα διαζύγια, σε ανάρτησή του στο Twitter, μίλησε για την διάγνωση, γράφοντας «Νέα σκ@@@ έρχονται στο φως».

Όπως δήλωσε, καταλαβαίνει πως η ασθένειά του είναι σοβαρή. Το λέμφωμα είναι ένας τύπος καρκίνου που ξεκινά από το λεμφικό σύστημα, το δίκτυο καταπολέμησης των ασθενειών του σώματος που περιλαμβάνει τους λεμφαδένες, την σπλήνα και τον μυελό των οστών. Ωστόσο και ένας διάσημος τραγουδιστής εποκάλυψε ότι έχει καρκίνο.

Αυτός είναι ο ηθοποιός που πάσχει από λέμφωμα

Ο λόγος για τον ηθοποιό Τζεφ Μπρίτζες, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια, τους φίλους και την ιατρική του ομάδα και υποσχέθηκε να κρατήσει ενήμερους τους θαυμαστές του για την ανάρρωσή του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Όπως θα έλεγε ο Dude...Νέα σκ@@@έρχονται στο φως. Έχω διαγνωστεί με λέμφωμα. Αν και είναι μια σοβαρή ασθένεια, αισθάνομαι τυχερός που έχω μια μεγάλη ομάδα γιατρών και η πρόγνωση είναι καλή. Ξεκινώ την θεραπεία και θα σας κρατήσω ενήμερους σχετικά με την ανάρρωσή μου».

Ο Τζεφ Μπρίτζες έχει υπάρξει 7 φορές υποψήφιος για Όσκαρ και είναι γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες «Στάρμαν», «Αληθινό Θράσος» και πολλές άλλες. Κέρδισε Όσκαρ το 2010 για την ταινία «Crazy Heart».

Τζεφ Μπρίτζες λέμφωμα