My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Ποια ήταν;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Άλλο ένα ενδιαφέρον επεισόδιο του My Style Rocks έφτασε στο τέλος και απολαύσαμε πολλές καινούργια στυλιστικές απόψεις και επιλογές. Ποιος παίκτης όμως αναδείχθηκε νικητής της ημέρας και κατάφερε να κερδίσει τον έναν επιπλέον βαθμό;

Οι δύο παίκτες που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και τους συμπαίκτες τους και να αποσπάσουν τις καλύτερες κριτικές για σήμερα ήταν η Αρετή Λις, η οποία συγκέντρωσε 16,1 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Κάτια Φουρτούνη που συγκέντρωσε 13,5 βαθμούς.

Τελικά νικήτρια ανέδειξαν οι συμπαίκτες της την Αρετή, για την οποία μάθαμε μεταξύ των άλλων την καταγωγή και την ηλικία της, και κατάφερε να κερδίσει τον έξτρα βαθμό για το Gala της Κυριακής.

Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Τζένη Γεωργιάδου καθώς συγκέντρωσε μόνο 10,4 βαθμούς.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα με την νικήτρια:

My Style Rocks: Έξαλλος ο Κουδουνάρης με τις αντιγραφές - «Ας μείνει όποιος κλέβει καλύτερα!»

Χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks όταν η Κατερίνα Στικούδη έβγαλε στη φόρα φωτογραφίες με κάποια σύνολα των παικτών που έχουν αντιγράψει από αλλού. Φυσικά, ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν και δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό του.

Η παρουσιάστρια όσο έδειχνε στους παίκτες τις φωτογραφίες με τις αντιγραφές είπε χαρακτηριστικά: «Είναι σχεδόν πανομοιότυπες. Εμπνεύστε από διάφορα πράγματα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι δίκαιο για το παιχνίδι μας».

Ο Μηνάς, που ήταν ένας από τους παίκτες που όπως φάνηκε είχε αντιγράψει ένα μακιγιάζ, ανέφερε: «Επειδή φτάνουμε σιγά σιγά στον τελικό ο κόσμος είναι λίγο πιο αυστηρός μαζί σας.

Αμέσως μετά, ο Στέλιος Κουδουνάρης πήρε τον λόγο και έβαλε τους παίκτες στην θέση τους, όπως και σε ένα προηγούμενο επεισόδιο, λέγοντας:

«Όποιος νομίζει ότι μπορεί να κερδίσει έναν διαγωνισμό με τα ψέματα και να ναι καλά με τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του με γεια του με χαρά του. Ας φύγει όποιος πρέπει να φύγει και ας μείνει όποιος κλέβει καλύτερα».

Δείτε παρακάτω το βίντεο: