Big Brother: Ο Μικρούτσικος «έστησε» στον τοίχο τον Θέμη - «Πώς γίνεται ένα παιδί 18 χρονών να..»

Τα πήρε άσχημα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Ο Μικρούτσικος «έστησε» στον τοίχο τον Θέμη - «Πώς γίνεται ένα παιδί 18 χρονών να..»

Στο αποψινό live του Big Brother ο Χάρης Βαρθακούρης κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας τον Θέμη Κανέλλο και την Σοφία Δανέζη με σκοπό να συζητήσουν τον καυγά που είχαν μεταξύ τους στο χθεσινό επεισόδιο με αποτέλεσμα τα λεγόμενα του Θέμη να κάνουν έξαλλο τον Αντρέα Μικρούτσικο.

Αφού η Σοφία με τον Θέμη ξεκαθάρισαν τα πράγματα μεταξύ τους ο Θέμης έληξε τη συζήτηση επισημαίνοντας πως όλα τα νευρά από μεριάς του ήταν εξαιτίας της στρατιωτικής δοκιμασίας. Ο Θέμης αρκετές φορές έδειξε την δυσαρέσκεια και την άρνηση του στο να ντυθεί και να δράσει ως.. στρατιώτης με κύριο πρόβλημα του, εκτός από τη στολή, να ήταν τα αυστηρά ωράρια ύπνου που είχε ορίσει ο Μεγάλος Αδερφός.

Αυτό εξόργισε τον Μικρούτσικο και τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του ρωτώντας τον όλο απόρια πως γίνεται ένα παιδί 18 χρονών να έχει τόσο πολύ ανάγκη να κοιμηθεί πάνω από 7-8 ώρες και πάνω από όλα πως γίνεται να δηλώνει κουρασμένος όταν όλη μέρα κάθεται κυριολεκτικά μέσα σε ένα σπίτι.

Ο Θέμης προσπάθησε να υποστηρίξει την γνώμη του χωρίς όμως να καταφέρνει να πάρει με το μέρος του τον παρουσιαστή. Δείτε, στο μεταξύ, όλα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο επεισόδιο.

Big Brother: Απίστευτος καυγάς Σοφίας - Δημήτρη: «Μην μιλάς άλλο! Δεν θέλω να σε ακούω!»

Ένας αδιανόητος καυγάς μεταξύ της Σοφίας και του Δημήτρη διαδραματίστηκε στο σπίτι του Big Brother με την πρώτη να ορίεται, να κλαίει και να βρίζει χωρίς σταματημό.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης άρχιζε να συζητάει μαζί της για τον τσακωμό που είχε η Σοφία με τον Ζακ και τον Θέμη χωρίς φυσικά αυτό να καταλήγει κάπου αισιόδοξα.

Η Σοφία άρχιζε να τον κατηγορεί ότι δεν στάθηκε δίπλα της σε όλο αυτό το σκηνικό και ότι δεν την υποστήριξε με τον Δημήτρη να το αρνείται κατηγορηματικά.

Η παίκτρια δεν άντεξε και άρχιζε να ξεσπάει σε λυγμούς και κλάματα εξαιτίας όλης της επίθεσης που έχει δεχτεί τις τελευταίες μέρες. Ο Δημήτρης προσπαθούσε όλη την ώρα να την ηρεμήσει και να την συμβουλεύει να μην επηρεάζεται αρνητικά από κανέναν αλλά η Σοφία δεν σταμάταγε να φωνάζει και να κλαίει.

Big Brother: Συγκινημένος στην έναρξη του live ο Μικρούτσικος - Το αντίο του σε αγαπημένο πρόσωπο

Το αποψινό live του Big Brother μόλις ξεκίνησε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έστειλε το δικό του αποχαιρετιστήριο αντίο σε ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο.

Φυσικά, αναφερόμαστε στον θρύλο του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, του οποίου ο θάνατος έχει σκορπίσει παγκοσμίως ασύλληπτη και αμέτρητη θλίψη.

Έτσι, λοιπόν, και ο παρουσιαστής δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στην τραγική αυτή απώλεια και να πει τα δικά του λόγια θαυμάσου και αγάπης προς το πρόσωπο του Μαραντόνα.

Η συγκίνηση του ήταν αρκετά εμφανής και επιβεβαίωσε πόσο πολύ υποστήριζε και θαύμαζε τον συγκεκριμένο άνθρωπο.