GNTM 3: Η αποκάλυψη «βόμβα» του Εμμάνουελ - Βρίσκεται σε σχέση;

Ποια είναι αυτή που του έχει κλέψει τη καρδιά;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η αποκάλυψη «βόμβα» του Εμμάνουελ - Βρίσκεται σε σχέση;

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και εντυπωσιακούς παίκτες του φετινού GNTM 3 ήταν ξεκάθαρα ο Εμμάνουελ ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε άμα βρίσκεται αυτό το διάστημα σε σχέση.

Ο Έμμανουέλ έφυγε σχετικά γρήγορα από το σπίτι αλλά το παιχνίδι του δώρισε μια δεύτερη ευκαιρία την οποία όμως δεν φάνηκε να εκμεταλλεύεται σωστά αφού αποχώρησε ξανά από το ριάλιτι.

Πλέον βρίσκεται εκτός διαγωνισμού αλλά, πέρα από το ότι έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά του, ήδη δουλεύει πάνω στον χώρο του μόντελινγκ. Φυσικά, είναι ενεργός και στον χώρο του instagram και μάλιστα έκανε ένα q&a και απάντησε σε αρκετά.. προσωπικές και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο μια θαυμάστρια του έκανε την ερώτηση “Ποια είναι η τυχερή”; και ο Εμμάνουελ δεν δίστασε να αποκαλύψει άμα βρίσκεται σε σχέση ή όχι.

Παρέα πάντα με το χιούμορ του, το νεαρό μοντέλο δήλωσε: “Μέχρι στιγμής άτυχη είναι η μητέρα μου που μέχρι στιγμής δε με έχει δώσει ακόμα, (ελεύθερος)”.

Ο Εμμάνουελ του GNTM 3 αποκάλυψε άμα βρίσκεται σε σχέση

Εμμάνουελ Ελοζιεούα: Σπάει τη σιωπή του μετά τη δεύτερη αποχώρησή του από το GNTM 3

Ο Εμμάνουελ Ελοζιεούα ήταν ο παίκτης που αποχώρησε χθες βράδυ από το GNTM 3 για δεύτερη φορά, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία. Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram, θέλησε να «σπάσει» τη σιωπή του.

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του ριάλιτι μοντέλων. Η απόδοσή του ωστόσο χθες σε συνδυασμό με το ντεσαβαντάζ που είχε, τον έκαναν να δει την πόρτα της εξόδου. Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο.

Στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή του από το GNTM, ο Εμμάνουελ έγραψε: «The Journey just begins. Πρώτον συγχαρητήρια σε όσους καταλάβαιναν τι έλεγα στην τηλεόραση. Έφτασε η σειρά δυστυχώς να αποχωρήσω από το παιχνίδι (2η φορα) θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη κι την υποστήριξη κι ένα συγνώμη για κάποιες περιπτώσεις που τύχαινε να ξεφύγω από τον χαρακτήρα μου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά με τα οποια το έζησα ολο αυτο κι στους ανθρώπους μπροστά αλλα κι ΠΙΣΩ από τους κάμερες. (Συντάκτες, ηχολήπτες, εικονοληπτες και όλα τα ατομα της παραγωγής) που έκαναν αυτη την εμπειρία αξιοζήλευτη. Έχουμε κι λέμε λοιπόν ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες κι να γνωρίσω όλους εσάς αλλά κι να με ξαναγνωρίσετε».

Εμμάνουελ Ελοζιεούα GNTM 3