Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε - Μεγάλη ανατροπή

Ποιος ήταν;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε - Μεγάλη ανατροπή

Στο αποψινό live του Big Brother είδαμε μεγάλες ανατροπές, εκπλήξεις, ξεσπάσματα αλλά και αποκαλύψεις. Η μεγάλη στιγμή έφτασε και ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε ποιος είναι ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και τελικά αποχώρησε από το σπίτι.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Άννα Μαρία, η Ραμόνα και ο Δημήτρης Πυργίδης. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε αρχικά ότι οι παίκτες έσωσαν την Άννα Μαρία, με το άγχος να εντείνεται για τους άλλους δύο παίκτες.

Ο παίκτης, λοιπόν, που δεν τα κατάφερε και θα επιστρέψει στο σπίτι και στην οικογένεια του μετά από 13 ολόκληρες εβδομάδες ήταν η Ραμόνα. Δείτε, στο μεταξύ, όλα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο επεισόδιο.

Big Brother: Ο Μικρούτσικος «έστησε» στον τοίχο τον Θέμη - «Πώς γίνεται ένα παιδί 18 χρονών να..»

Στο αποψινό live του Big Brother ο Χάρης Βαρθακούρης κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας τον Θέμη Κανέλλο και την Σοφία Δανέζη με σκοπό να συζητήσουν τον καυγά που είχαν μεταξύ τους στο χθεσινό επεισόδιο με αποτέλεσμα τα λεγόμενα του Θέμη να κάνουν έξαλλο τον Αντρέα Μικρούτσικο.

Αφού η Σοφία με τον Θέμη ξεκαθάρισαν τα πράγματα μεταξύ τους ο Θέμης έληξε τη συζήτηση επισημαίνοντας πως όλα τα νευρά από μεριάς του ήταν εξαιτίας της στρατιωτικής δοκιμασίας. Ο Θέμης αρκετές φορές έδειξε την δυσαρέσκεια και την άρνηση του στο να ντυθεί και να δράσει ως.. στρατιώτης με κύριο πρόβλημα του, εκτός από τη στολή, να ήταν τα αυστηρά ωράρια ύπνου που είχε ορίσει ο Μεγάλος Αδερφός.

Αυτό εξόργισε τον Μικρούτσικο και τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του ρωτώντας τον όλο απόρια πως γίνεται ένα παιδί 18 χρονών να έχει τόσο πολύ ανάγκη να κοιμηθεί πάνω από 7-8 ώρες και πάνω από όλα πως γίνεται να δηλώνει κουρασμένος όταν όλη μέρα κάθεται κυριολεκτικά μέσα σε ένα σπίτι.

Ο Θέμης προσπάθησε να υποστηρίξει την γνώμη του χωρίς όμως να καταφέρνει να πάρει με το μέρος του τον παρουσιαστή.