The Bachelor: Αγνώριστη η Άννα μετά την τελετή των ρόδων - Έφυγε και ποζάρει στο σπίτι της

Η φωτογραφία στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Αγνώριστη η Άννα μετά την τελετή των ρόδων - Έφυγε και ποζάρει στο σπίτι της

Η Άννα αποχώρησε από το χθεσινό 28/11 επεισόδιο του The Bachelor και δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram ποζάροντας στο σπίτι της, λίγες ώρες μετά την προβολή της τελετής των ρόδων.

Μπορεί ο Παναγιώτης Βασιλάκος να μην της έδωσε το τριαντάφυλλο για να συνεχίσει στο παιχνίδι, ωστόσο με την παρακάτω φωτογραφία της του έδειξε τι... χάνει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη της φωτογραφία μετά την έξοδο της από το παιχνίδι του έρωτα.

Πόζαρε εντελώς αγνώριστη λόγω της πόζας και του μακιγιάζ της! Στο The Bachelor είδαμε και την Σία να «λυγίζει».

The Bachelor Άννα Instagram

Η αποχώρηση της Άννας από το The Bachelor

Το «The Bachelor» έφτασε στο τέλος ακόμη ενός επεισοδίου, με το πρόγραμμα του Alpha να είναι... όλο φωτιά και στο τέλος, μία ήταν η παίκτρια που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το σόου.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος συνεχίζει τις γνωριμίες του μέσα από... πάμπολλες καυτές στιγμές με τα κορίτσια, τα οποία... τρώγονται μεταξύ τους, σημειώνοντας πολλαπλούς μεταξύ τους καβγάδες και προκαλώντας πανικό στη βίλα, όπου φιλοξενείται το ριάλιτι.

Στο τέλος, υπήρξε η διαδικασία της αποχώρησης, με τον Βασιλάκο να έχει τριαντάφυλλα για όλες... εκτός από μία, η οποία έπρεπε να φύγει μην έχοντας εντυπωσιάσει. Αυτή, τελικά, ήταν η Άννα. Δείτε εδώ, παρεμπιπτόντως, όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.

The Bachelor: Αδιανόητο! Δείτε πόσο χρονών είναι η Άννα κι από που κατάγεται

Η Άννα είναι μία νέα διαγωνιζόμενη κοπέλα που μπήκε στο The Bachelor στα μέσα του παιχνιδιού και η αλήθεια είναι πως δεν την βλέπουμε και τόσο τρελαμένη με τον Παναγιώτη! Το Youweekly.gr αποκαλύπτει πράγματα που δεν ξέρατε για εκείνη όπως την ηλικία και την καταγωγή της.

Πράγματα που δεν ξέραμε για την Άννα από το The bachelor

Είναι από την Κόρινθο και συγκεκριμένα από τους Άγιους Θεόδωρους. Συγκεκριμένα έκανε την είσοδο της στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή 23/10.

Η Άννα σπουδάζει βοηθός φαρμακοποιού. Παίζει βόλεϊ τα τελευταία 7 χρόνια. Μπαίνοντας στο παιχνίδι φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα. Τι είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για την πρώτη του εντύπωση μόλις την είδε; «Βλέπω την Άννα να εμφανίζεται με αυτό το σέξι φόρεμα και τα… χάνω». Η ίδια είπε: “Εμφανίζομαι μπροστά του, εστιάζω μόνο σε αυτόν και ταυτόχρονα νιώθω στην πλάτη μου τα μαχαίρια ζήλιας από τις άλλες κοπέλες”. Από την άλλη, τα υπόλοιπα κορίτσια δεν έδειξαν να χαίρονται που μπήκε μια νέα παίκτρια στο παιχνίδι. Στην πρώτη της συνάντηση με τον Παναγιώτη του είπε: “Είσαι πολύ πιο όμορφος από κοντά”. Είναι της σχέσης, άλλα αργεί να αποφασίσει. Είναι επιλεκτική.

Συζήτησε με τις κοπέλες και το κλίμα ήταν κάπως περίεργο. Την ρώτησαν τι πιστεύει ότι θα την κάνει να ξεχωρίσει για να φτάσει εκείνες… και η Άννα απάντησε πως είναι ευγενική σε αντίθεση με τις άλλες κοπέλες. Ποια είναι η ηλικία της; Η Άννα είναι 19 ετών.