Big Brother: Η καταγωγή, η ηλικία και το τροχαίο που "σημάδεψε" τη ζωή της Ραμόνας

Όσα δεν ήξερες για την παίκτρια που αποχώρησε στο 27/11 live

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Η καταγωγή, η ηλικία και το τροχαίο που

Η Ραμόνα Μοροσάνου είναι η πιο πρόσφατη παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother. Με αφορμή το τέλος της από το παιχνίδι, δείτε την καταγωγή, την ηλικία της και γενικά όσα δεν ήξερε για την μελαχρινή που αναστάτωσε το σπίτι.

Αυτή είναι η καταγωγή και η ηλικία της Ραμόνα από το Big Brother

Η 37χρονη με καταγωγή από τη Ρουμανία, έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη χώρα της, αλλά στην Ελλάδα εργάζεται ως beauty artist και ως φωτομοντέλο. Σε νεαρή ηλικία ήταν πρωταθλήτρια στο τένις και είχε βρεθεί στους 10 καλύτερους παίκτες της χώρας της.

Η Ραμόνα όπως έχουμε δει έχει πάρα πολλά τατουάζ στο κορμί της, ωστόσο όπως είχε αποκαλύψει τα έκανε για να καλύψει τα σημάδια που έχει μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, πριν από 7 χρόνια, με το αυτοκίνητο της.

Πλέον ωστόσο, την 37χρονη θα απολαμβάνουμε μόνο στο Instagram, αφού αποχώρησε χθες από το σπίτι του Big Brother.

Big Brother Ραμόνα καταγωγή ηλικία

Big Brother: Ξέσπασε σε δάκρυα η Ραμόνα - "Έχω βγει η κακιά"

Σε ένα άγριο ξέσπασμα με δάκρυα προχώρησε η Ραμόνα, με αφορμή μια κατηγορία εναντίον της στο Big Brother, με την ίδια να τονίζει πως δεν αντέχει άλλο το σκηνικό, που έχει επικρατήσει τελευταία στο σπίτι.

Η Ρουμάνα παίκτρια μίλησε με το «Μεγάλο Αδελφό» και αναφέρθηκε σε όσα της είπε ο Χάρης Βαρθακούρης στο live, χαρακτηρίζοντάς την ως «καρφί» κι εκείνη φαίνεται πως ενοχλήθηκε από αυτή τη λέξη, επαναλαμβάνοντας πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Η αφορμή για αυτό τον χαρακτηρισμό ήταν η μεταφορά στον Δημήτρη Πυργίδη όσων είπε για εκείνον η Σοφία Δανέζη. Η ίδια υπερασπίστηκε τον εαυτό της, λέγοντας πως απλά προστάτευσε τον φίλο της και καθένας στη θέση της το ίδιο θα έκανε. Πρόσθεσε, επίσης, ότι δεν αντέχει άλλο το σκηνικό απειλών στο σπίτι. Δείτε το "άδειασμα" του Χρήστου Μακρίδη στον Πυργίδη.