Συγκλονίζει ο Θοδωρής Παπαλουκάς - «Θα μπορούσα να συνεχίσω σωματικά αλλά όχι εγκεφαλικά»

Τα αποκαλύπτει όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει ο Θοδωρής Παπαλουκάς - «Θα μπορούσα να συνεχίσω σωματικά αλλά όχι εγκεφαλικά»

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή Χιούστον Το Λύσαμε του ΑΝΤ1 και εξομολογήθηκε στον Φάνη Λαμπρόπουλο και στον Νικόλα Ράπτη την ζωή του μετά το τέλος της καριέρας του στο μπάσκετ, αφήνοντας συγκλονισμένους τους παρουσιαστές με τις δηλώσεις του.

Ειδικότερα, ο πετυχημένος μπασκετμπολίστας ανέφερε πως όταν σταμάτησε τη καριέρα του βίωσε μια αρκετά δύσκολη ψυχολογικά περίοδο.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς επισήμανε πως:

«Πέρασα κατάθλιψη. Είναι φυσιολογικό. Πρέπει να σκοτώσεις τον παίκτη μέσα σου. Είναι Ένα – δύο χρόνια δεν έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Ξαφνικά δεν έχεις πρόγραμμα. Για δύο χρόνια έκανα πράγματα που στερήθηκα, έπινα καφέδες, έβγαινα και ένα πρωί λες “ok, αυτή η ζωή τελείωσε και πρέπει να συνεχίσω»

Συνέχισε λέγοντας: «θα μπορούσα να συνεχίσω σωματικά αλλά όχι εγκεφαλικά. Όταν έχεις βγάλει κάποια λεφτά, έχεις νιώσει δόξα και βλέπεις ότι αρχίζει η “κάτω βόλτα” θες να φύγεις με ψηλά το κεφάλι».

Στο τέλος, οι παρουσιαστές ζήτησαν από τον Θοδωρή Παπαλουκά να συμμετέχει σε μια διασκεδαστική δοκιμασία και να χωρίσει τα γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης σε ομάδες ενώ ταυτόχρονα η εκπομπή ανακοίνωσε μια σημαντική είδηση!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη πρόκληση προκάλεσε πολύ γέλιο.

ο Θοδωρής Παπαλουκάς στο χιούστον το λύσαμε συγκλόνισε με τις δηλώσεις του

ο Θοδωρής Παπαλουκάς στο χιούστον το λύσαμε

Συγκλόνισε ο Σπύρος Λάμπρου - «Με έδεσαν και με κατηγόρησαν για...»

Στην εκπομπή “Happy Day” και την Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Λάμπρου, ο οποίος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε ως πολεμικός ανταποκριτής.

«Προσπαθώ να διαβάζω το autocue, αλλά ξεφεύγω λόγω ρεπορτάζ. Είμαι πρώτα ρεπόρτερ και μετά παρουσιαστής. Φεύγοντας από τον Alpha δεν είχα να πω κάτι αρνητικό. Κάνω ένα τεράστιο λάθος, πρώτα δέχομαι τη δουλειά και μετά συζητάω για τα λεφτά.

Την πρώτη μέρα που έκανα δελτίο είχε δύσκολη επικαιρότητα. Αν δεν ήμουν ρεπόρτερ δεν θα τα έβγαζα πέρα. Τη Μάρα Ζαχαρέα τη θαύμαζα επί Mega. Το Star είναι ένα καλοκουρδισμένο ρολόι και έχει μια πολύ καλή μαέστρο, τη Μάρα Ζαχαρέα. Φυσικά και βλέπουμε τα νούμερα. Έχω μεγάλη αγάπη στο Δήμο Βερύκιο. Δεν πέρασα εύκολα δίπλα του, αλλά έμαθα να βλέπω πίσω από την είδηση.

Το μεγαλύτερο σοκ σε ρεπορτάζ ήταν στο κύμα των προσφύγων, έμενα μαζί τους σε σκηνές στο Ιράκ. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν με είχαν πιάσει αιχμάλωτο σε αποστολή, με έδεσαν και με κατηγόρησαν για εσχάτη προδοσία ότι ήμασταν πράκτορες. Ευτυχώς μετά από ώρες μας άφησαν ελεύθερου. Πιστεύω πάρα πολύ στο θεό.

Η κόρη μου δεν έλεγε ποτέ ότι ο μπαμπάς είναι στην τηλεόραση», είπε ο Σπύρος Λάμπρου στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή η οποία έκανε μια ξαφνική ανακοίνωση