Ολόκληρη παιδική χαρά έχουν στο σπίτι τους Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος

Θα πάθετε πλάκα με την φωτογραφία από τον κήπο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ολόκληρη παιδική χαρά έχουν στο σπίτι τους Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος

Απίστευτος είναι ο κήπος στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου. Τώρα που έχουμε καραντίνα, η κόρη της ηθοποιού παίζει καθημερινά στην παιδική χαρά που έχει φτιάξει το ζευγάρι.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρή Εύα και θέλει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της, ειδικά τώρα που είναι ελεύθερη από γυρίσματα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές τους και κάνει το διαδίκτυο να «λιώνει».

Χθες, η ηθοποιός βγήκε στον κήπο με την Εύα και δημοσίευσε ένα απίστευτο στιγμιότυπο από την στιγμή που ήταν έτοιμη να κάνει.. σάλτο από την κούνια.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι

Ασύλληπτες φωτογραφίες - Ο Σουλτάτος έφτιαξε δεντρόσπιτο στην αυλή της Λασκαράκη

Όλοι μας μέσα στη καραντίνα προσπαθούμε να βρούμε ασχολίες ώστε να περάσει η ώρα μας πιο δημιουργικά. Το ζεύγος Λασκαράκη - Σουλτάτος βρήκε την πιο δημιουργική.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και μαζί με την κόρη της Βάσως με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα περνούν πολλές ώρες μαζί και έχουν φτιάξει μια πολύ ωραία σχέση.

Έτσι ο Λευτέρης αποφάσισε να πάρει τα εργαλεία του και στον κήπο του σπιτιού τους να φτιάξει ένα δεντρόσπιτο και κούνιες ώστε να παίζει η μικρή Ευά! Δείτε την ανακοίνωση του ζευγαριού πριν έρθουν τα Χριστούγεννα.

σουλτάτος λασκαράκη ευα λασκαράκη σουλτάτος

Σπάνιο υλικό: Φωτογραφία από το πατρικό σπίτι της Βάσως Λασκαράκη!

Η Βάσω Λασκαράκη, με αφορμή την σημερινή μέρα που είναι αφιερωμένη στα Δικαιώματα των παιδιών, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και μάλιστα από το πατρικό της σπίτι.

Οι celebrity, με σκοπό να περάσουν τα μηνύματα τους για αυτήν την τόσο σημαντική μέρα, έκαναν μεταξύ τους ένα challenge, προκαλώντας ο ένας τον άλλον να μην διστάσουν και να ανεβάσουν μια φωτογραφία από τότε που ήταν μικρά παιδιά. Έκκληση από την Βάσω Λασκαράκη!

Έτσι με την σειρά της η ηθοποιός δημοσίευσε τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που είναι αρκετά μικρή και εννοείται αγνώριστη.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Βάσω Λασκαράκη έγραψε: "Δέχομαι την πρόσκληση της @unicefgreece και συμμετέχω κι εγώ σήμερα 20 Νοεμβρίου στον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας παιδιού.. Αν ήμουν σήμερα παιδί θα ήθελα να ζω και να μεγαλώνω σ´ έναν κόσμο χωρίς εγκατάλειψη , χωρίς κακοποίηση, χωρίς πολέμους, χωρίς πόνο...μόνο με χαμόγελα, ευτυχία και άπειρες αγκαλιές".

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Φωτογραφία από το πατρικό σπίτι της Βάσως Λασκαράκη