Καταρρακωμένη η Δανάη Μπάρκα: Τα κλάματα και η αποκάλυψη για το χωρισμό της

Το βίντεο που την "λύγισε" και η εξομολόγηση στο Έλα χαμογέλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καταρρακωμένη η Δανάη Μπάρκα: Τα κλάματα και η αποκάλυψη για το χωρισμό της

Καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα η οποία παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Στην αρχή προβλήθηκε ένα βίντεο από τη ζωή της, το οποίο την έκανε να καταρρακωθεί και να βάλει τα κλάματα, ενώ στην συνέχεια μίλησε για το χωρισμό από το σύντροφό της, με τον οποίο είναι και πάλι μαζί.

Το βίντεο που προβλήθηκε με την επαγγελματική της πορείας ήταν πολύ συγκινητικό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε δάκρυα και να ζητήσει ευχαριστώ από την ομάδα της εκπομπής.

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για το χωρισμό της μετά τα κλάματα

Η Δανάη Μπάρκα, δήλωσε πως το απολαμβάνει να είναι παρουσιάστρια και πως παλαιότερα είχε πει ότι θα της άρεσε να κάνει κάποια στιγμή εκπομπή.

«Σκέφτηκα ότι δεν έχω τίποτα να χάσω κάνοντας εκπομπή και δεν το έχω μετανιώσει. Είναι πιο ψυχοφθόρα η τηλεόραση γιατί εκτίθεσαι. Ο κόσμος από το σπίτι είχε δίκιο σε κάποια αρνητικά σχόλια που έστειλε. Η αλήθεια είναι ότι είμαι υπερβολική. Και στη ζωή μου είμαι υπερβολική” είπε η ηθοποιός απαντώντας στην ερώτηση πως βλέπει τις αρνητικές κριτικές!

Και στη προσωπική μου ζωή είμαι πολύ εκφραστική. Όταν είχα χωρίσει με τον Πάνο δεν ήθελα καθόλου και τις πρώτες μέρες, έλεγα στους φίλους μου ότι θα προσποιηθούμε ότι δεν έχουμε χωρίσει για να μπορέσω να το ξεπεράσω. Αλλά αυτή η πλάκα ξόρκιζε το κακό. Γελούσα και δεν έκλαιγα». Πριν πάει στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, έπαθε "εγκεφαλικό" με αυτό που πετάχτηκε μπροστά στην εκπομπή της.

Ευχάριστα νέα για την Δανάη Μπάρκα και τον Πάνο Αδαμόπουλο - Το ανακοίνωσαν με μια φωτογραφία

Μπορεί η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος μετά από 6,5 χρόνια σχέσεις να αποφάσισαν να χωρίσουν για λίγο αλλά τώρα που επανασυνδέθηκαν είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ! Και για τον λόγο αυτό αποφάσισαν να πάνε την σχέση τους ένα βήμα παρακάτω.

Οι επιλογές για τα περισσότερα ζευγάρια που ήδη συγκατοικούν είναι ή να κάνουν παιδί ή να παντρευτούν! Τίποτα από τα δυο όμως δεν έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού μόνο ένα κουτάβι ήταν από αυτό που για εκείνους θα δώσει το κάτι διαφορετικό στη σχέση αυτή!

Η παρουσιάστρια του Mega με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το βράδυ της Κυριακής έκανε γνωστά τα ευχάριστα νέα!

Δανάη Μπάρκα σκυλί