Πάμε Δανάη: "Εγκεφαλικό" για την Δανάη Μπάρκα - Εμφανίστηκε στο παράθυρο ένα τεράστιο...

Απίστευτες ατάκες στο πλατό της εκπομπής της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη:

"Εγκεφαλικό" έπαθε η Δανάη Μπάρκα σήμερα το πρωί στην εκπομπή της, Πάμε Δανάη, όταν στο παράθυρο δίπλα της, εμφανίστηκε ένα τεράστιο burger το οποίο την άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, ένα γιγάντιο με μπιφτέκι 2 κιλών. Το συνόδευαν 15 φέτες τσένταρ, 15 φέτες μπέικον, 4 τηγανητά αβγά, ροδέλες κρεμμυδιού, ντομάτα και χειροποίητη σος.

Οι ατάκες λοιπόν που πέταξε η Δανάη Μπάρκα κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ήταν επικές, αφού της έτρεχαν τα σάλια καθ'όλη τη ώρα του ρεπορτάζ.

Ακολουθεί κομμάτια από τη συζήτηση τους:

Ένα άτομο είναι αρκετά δύσκολο να το φάει…

Δ.ΜΠ: Καλά. Δεν με έχεις γνωρίσει, γι’ αυτό.

Για μια οικογένεια αξίζει να το δοκιμάσει.

Δ.ΜΠ: Κι εγώ οικογένεια είμαι, μονομελής.

Έχουμε και τα μικρά μπιφτέκια με 100 γραμμάρια, με 200 γραμμάρια…

Δ.ΜΠ: Τι να μας κάνει; Τα 100 γραμμάρια τα δοκιμάζουμε για το αλάτι ρε Σπύρο!

Άφωνη η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega. Είδε ξαφνικά μπροστά της τον σύντροφό της.

Πάμε Δανάη: Πλάνταξε στο κλάμα η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega

Η Δανάη Μπάρκα έχει σήμερα τα γενέθλιά της και έτσι από την αρχή της εκπομπής της, Πάμε Δανάη, δέχθηκε σειρά τηλεφωνημάτων για ευχές. Έτσι η παρουσιάστρια, δε δίστασε να πλαντάξει στο κλάμα στον αέρα του Mega με όλα όσα άκουσε.

Η νεαρή παρουσιάστρια έχει μεγάλες χαρές σήμερα και έτσι όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εκπομπή της, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες έσπευσαν να της ευχηθούν με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η Δανάη Μπάρκα συγκινήθηκε ιδιαίτερα με όλα όσα της είπαν σήμερα και έτσι έστησε ολόκληρο πάρτι μαζί με τους συνεργάτες της, οι οποίοι τη γιόρτασαν και με το παραπάνω. Δείτε εδώ και ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε χθες στο Πάμε Δανάη.

Πάμε Δανάη MegaΔανάη Μπάρκα γενέθλιαΔανάη Μπάρκα Mega

Μεταξύ άλλων της ευχήθηκε ο Νίκος Κοκλώνης, η Δέσποινα Βανδή, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου.