Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άφωνη η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega - Είδε ξαφνικά μπροστά της τον σύντροφό της

Η έκπληξη που της ετοίμασε για τα γενέθλιά της

Άφωνη η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega - Είδε ξαφνικά μπροστά της τον σύντροφό της
News 18.11.2020 14:29
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Δανάη Μπάρκα είχε την τιμητική της σήμερα και σε κάποιο σημείο της εκπομπής της, είδε ξαφνικά μπροστά της τόσο τον σύντροφό της, όσο και τους κολλητούς της. Η παρουσιάστρια έμεινε άφωνη στον αέρα του Mega και εννοείται ήταν πολύ συγκινημένη.

Όλη μέρα, η Δανάη Μπάρκα δέχεται ευχές από φίλους και συνεργάτες. Βέβαια αυτή που ξεχώρισε ήταν αυτή της μητέρας της - δείτε εδώ πώς της ευχήθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Λίγο πριν το τέλος της σημερινής της εκπομπής, η Δανάη Μπάρκα άκουσε να πέφτει το σήμα και είδε τον Πάνο Αδαμόπουλο να μπαίνει μέσα στο πλατό μαζί με τους φίλους της και με μία τούρτα υπερπαραγωγή!

«Παιδιά, όποιος κατάφερε αυτή την εμφάνιση, μπράβο!», είπε δείχνοντας τον αγαπημένο της.

Δανάη Μπάρκα σύντροφος

Πάμε Δανάη: Πλάνταξε στο κλάμα η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega

Η Δανάη Μπάρκα έχει σήμερα τα γενέθλιά της και έτσι από την αρχή της εκπομπής της, Πάμε Δανάη, δέχθηκε σειρά τηλεφωνημάτων για ευχές. Έτσι η παρουσιάστρια, δε δίστασε να πλαντάξει στο κλάμα στον αέρα του Mega με όλα όσα άκουσε.

Η νεαρή παρουσιάστρια έχει μεγάλες χαρές σήμερα και έτσι όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εκπομπή της, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες έσπευσαν να της ευχηθούν με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η Δανάη Μπάρκα συγκινήθηκε ιδιαίτερα με όλα όσα της είπαν σήμερα και έτσι έστησε ολόκληρο πάρτι μαζί με τους συνεργάτες της, οι οποίοι τη γιόρτασαν και με το παραπάνω. Δείτε εδώ και ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε χθες στο Πάμε Δανάη.

Πάμε Δανάη MegaΔανάη Μπάρκα γενέθλιαΔανάη Μπάρκα Mega

Μεταξύ άλλων της ευχήθηκε ο Νίκος Κοκλώνης, η Δέσποινα Βανδή, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Βίκυ Σταυροπούλου "αδειάζει" όσους επιτίθονται στην Δανάη - "Ας μείνει ο κάθε άνθρωπος στην μιζέρια του!"

Πάμε Δανάη: Ο συγκινητικός λόγος της Μπάρκα στην έναρξη: "Θέλω να σας πω ότι..."

Share