Με κατεβασμένη τη μάσκα του στο κέντρο της Αθήνας ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Ντοκουμέντα

Με ποιους ήταν μαζί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με κατεβασμένη τη μάσκα του στο κέντρο της Αθήνας ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Ντοκουμέντα

Στο κέντρο της Αθήνας απολαμβάνει να κάνει τη βόλτα του ο Κωνσταντίνος Αργυρός και για ακόμη μια φορά ο φωτογραφικός φακός τον "τσάκωσε" με την παρέα του. Ωστόσο, αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι είχε κατεβασμένη τη μάσκα του στο πηγούνι.

Ο τραγουδιστής την περίοδο της καραντίνας, πολλές φορές στέλνει το μήνυμα "6" και φορώντας φόρμα και αθλητικά περπατάει στα στενά του κέντρου. Είτε μόνος του, είτε με παρέα.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τον "τσάκωσε" με μεγάλη παρέα στην οποία μέσα ήταν και ο Άλκης Βατόπουλος. Όλοι μαζί απόλαυσαν τον ήλιο και περπάτησαν κάνοντας την γυμναστική τους.

Τις βόλτες αυτές κάνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός όταν δεν κάθεται στο σπίτι του για να... αναστατώνει τις διαδικτυακές του φίλες με τις ημίγυμνες φωτογραφίες του.

Κωνσταντίνος Αργυρός μετακίνηση 6

Κωνσταντίνος Αργυρός φωτογραφίες paparazzi

Πρόσφατα ωστόσο, η φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό προκάλεσε φρενίτιδα. Εσείς την έχετε δει; Θα πάθετε πλάκα!

Με παρέα στο κέντρο της Αθήνας ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Τον «τσάκωσαν» στα... πράσα οι φωτογράφοι

Στο κέντρο της Αθήνας «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι τον Κωνσταντίνο Αργυρό, έχοντας παρέα έναν καλό του φίλο με τον οποίο αθλήθηκαν μαζί. Στέλνοντας μετακίνηση 6 στο 13033, μπόρεσαν να περπατήσουν χαλαρώνοντας από την κλεισούρα του σπιτιού λόγω lockdown.

Ο τραγουδιστής, όπως έκανε και στην πρώτη καραντίνα, απόλαυσε τον ήλιο στο κέντρο της πόλης, περπατώντας σε γνωστούς δρόμους, οι οποίοι πλέον είναι σχεδόν άδειοι. Στην συνέχεια έκατσε να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Βέβαια, τα βλέμματα όσον έτυχε να περπατήσουν δίπλα του εκείνη την στιγμή δεν γινόταν να μην πέσουν πάνω του. Ειδικά τα γυναικεία.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αθλητικά ντυμένος, φορούσε γκρι φόρμα, λευκό φούτερ, ενώ στη μέση του είχε δέσει το μπουφάν του. Πριν το lockdown, είχε βρεθεί με την αδερφή του και δημοσίευσαν απίστευτη κοινή φωτογραφία.

Κωνσταντίνος Αργυρός φωτογραφίες paparazzi

Κωνσταντίνος Αργυρός μετακίνηση 6