Στόλισε η Ελένη Μενεγάκη - Βίντεο μέσα από τη μονοκατοικία της με τον Παντζόπουλο και τα παιδιά

Σπάνιες προσωπικές στιγμές της παρουσιάστριας στη δημοσιότητα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στόλισε η Ελένη Μενεγάκη - Βίντεο μέσα από τη μονοκατοικία της με τον Παντζόπουλο και τα παιδιά

Στο κλίμα των Χριστουγέννων μπήκε και η Ελένη Μενεγάκη με την οικογένεια της. Μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά στόλισαν τη μονοκατοικία τους στα Μελίσσια, με το δέντρο τους να είναι τεράστιο.

Οι φετινές γιορτές για την παρουσιάστρια θα είναι εντελώς διαφορετικές. Όχι μόνο λόγω της καραντίνας για τον κορωνοϊό, αλλά και γιατί για πρώτη φορά είναι ελεύθερη από τηλεοπτικές υποχρεώσεις.

Για το λόγο αυτό θα περάσει τα Χριστούγεννα της, ακριβώς όπως θέλει με την οικογένεια της χωρίς πολύ πρωινά ξυπνήματα λόγω της εκπομπής.

Το μεσημέρι του Σαββάτου λοιπόν, ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη, έχοντας την βοήθεια των παιδιών τους, έστησαν στο σαλόνι τους το δέντρο και ξεκίνησαν να βάζουν τα στολίδια και τα λαμπάκια.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος παιδιά σπίτι

Στο τέλος - όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στα σχόλια των αναρτήσεων της - το αστέρι έβαλε στην κορυφή η Μαρινούλα.

Αυτή είναι μια σπάνια στιγμή, όπου η Ελένη Μενεγάκη, μοιράζεται πράγματα από την προσωπική της ζωή με τον Ματέο. Σίγουρα ωστόσο, θα στόλισαν και τον τεράστιο κήπο τους, ο οποίος μοιάζει με δάσος.

Αυτό είναι το βίντεο της Ελένης Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο και τα παιδιά την ώρα του στολισμού

Όλος γκρι ο καναπές στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το σπίτι όπου μένει μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο. Σε αυτή φαίνεται ο καναπές που έχουν στο σαλόνι, ο οποίος είναι όλος γκρι.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη ζωή της και από την οικογένειά της.

Αυτή τη φορά, πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της και ζήτησε τη γνώμη των follower της για το βιβλίο που θέλει να διαβάσει.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

«Τα παιδιά τα μαθήματα τους κι εγώ … ώρα για διάβασμα! Τι να διαλέξω όμως; Γράψτε μου ένα βιβλίο που διαβάσατε πρόσφατα και σας άρεσε», έγραψε.