Σαν δάσος ο κήπος στο σπίτι Ελένης Μενεγάκη και Ματέο Παντζοπουλου στα Μελίσσια - Εκεί παίζει η Μαρινούλα

Χάνεται το... μάτι σου στα καταπράσινα δέντρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σαν δάσος ο κήπος στο σπίτι Ελένης Μενεγάκη και Ματέο Παντζοπουλου στα Μελίσσια - Εκεί παίζει η Μαρινούλα

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz, οι οποίοι βάζουν πάνω από όλα την οικογένεια τους. Περνούν πολύ χρόνο στο σπίτι τους στα Μελίσσια με τα παιδιά και ο κήπος τους είναι ο πιο όμορφος για να παίζουν. Μάλιστα, μοιάζει σαν δάσος με τα τεράστια καταπράσινα δέντρα. Ενώ, έχουν και παιδική χαρά για να παίζει η μικρή Μαρινούλα.

Η παρουσιάστρια από την ημέρα που πήρε την απόφαση να φύγει από την τηλεόραση - δείτε εδώ πλάνο από την τελευταία της εκπομπής με το σύζυγό και τα παιδιά της - περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με τις 3 κόρες της, αλλά και το γιο της Άγγελο Λάτσιο.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να βρισκόμαστε σε καραντίνα, ωστόσο, όταν έχει καλό καιρό βγαίνουν στον κήπο του σπιτιού και απολαμβάνουν την ημέρα παίζοντας στις κούνιες που έχουν ή μαζεύοντας λουλούδια.

Μάλιστα, όπως είδαμε σε φωτογραφίες ο κήπος είναι απλά υπέροχος και αυτό γιατί είναι όλος πράσινος με φυτά, δέντρα, αλλά και γκαζόν.

Ελένη Μενεγάκη κήπος σπιτιού

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Μελίσσια

Νέα φωτογραφία από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στα Μελίσσια

Μια νέα φωτογραφία από το σπίτι της με τον Ματέο Παντζόπουλο, δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση, απολαμβάνει κάθε λεπτό από το χρόνο της, είτε κάνοντας βόλτες με την οικογένεια της, είτε πηγαίνοντας στην Άνδρο, είτε κάθεται στο σπίτι με τα παιδιά και το σύζυγό της.

Πλέον μάλιστα, έχει γίνει και πιο ενεργή στα social media. Όπως όταν δημοσίευσε το βίντεο στο οποίο πριν λίγες ημέρες, σχολίασε η πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου και γράφτηκε παντού.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της η Ελένη Μενεγάκη κάθεται στο σπίτι της και απολαμβάνει την όμορφη θέα που έχει από το μπαλκόνι της.